Vara la munte pe Valea Prahovei

Vacanta de vara bate la usa si daca nu v-ati facut inca rezervare aveti la dispozitie destule optiuni de a va petrece timpul liber. Puteti alege sa mergeti la mare daca sunteti o persoana careia ii place sa se bronzeze si sa faca baie in apa marii sau la munte daca preferati drumetiile si aerul tare de la inaltimi. In al doilea caz, o locatie foarte buna pentru a va petrece timpul liber este Valea Prahovei.

Cu statiunile insirate una dupa cealalta, Valea Prahovei reprezinta paradisul turistilor montani. Exista foarte multe locuri de cazare care satisfac cele mai exigente gusturi si care pleca de la preturi extravagante de cateva mii de lei pe noapte si coboara pana la banala taxa de campare intr-un camping sau un parc de rulote. Puteti gasi cazare ieftina in Predeal, Azuga, Busteni si in alte locuri la particulari, la pensiuni de 2 sau de 3 margarete.

Campingurile de pe Valea Cerbului sunt un loc ideal de stationare pentru cei carora le place viata la rulota sau la cort. Astfel, puteti profita de aerul curat si de natura mirifica pentru a petrece o vacanta reusita. Aici, curatenia este respectata de catre fiecare familie care campeaza, gunoiul si resturile menajere sunt stranse cu grija si depozitate in europubele. In acest mod se evita poluarea mediului si deteriorarea calitatii apelor, solului si a aerului.valea-prahovei

Un mare avantaj oferit de o cazare ieftina in Predeal il reprezinta faptul ca de aici puteti sa va aventurati pe traseele montane care urca catre varfurile din muntii Bucegi. Puteti sa vizitati Sfinxul sau Babele si apoi sa va intoarceti la baza dupa un drum istovitor. Daca sunteti mai comozi, puteti alege sa urcati cu telefericul din Sinaia. Muntele ofera si foarte multe alte optiuni de petrecere a timpului liber. Puteti sa parcurgeti trasee montane pe bicicleta, sa incercati anumite parcuri de aventuri cu tiroliene si alte obstacole sau sa pescuiti in apele repezi. Indiferent de preocuparile dumneavoastra, veti gasi intotdeauna ceva de facut pentru a nu va plictisi.

Excursiile sunt si ele o optiune demna de luat in seama daca vine vorba de petrecerea timpului liber pe Valea Prahovei. De aici, puteti vizita Brasovul, un foarte frumos oras cetate care este foarte bogat in traditii si in obiective turistice. Tot de aici, puteti merge sa vizitati castelul Bran sau castelul Peles. In concluzie, aveti numai de castigat daca alegeti sa va petreceti vacanta pe Valea Prahovei.