În curs de procesare...

Cazare ieftina in Brasov direct de la proprietari

9 oferte

  • Descriere
  • Lista

Oferte de cazare ieftina in Brasov

Un oras unde pitorescul intalneste modernul, Brasovul a devenit un simbol al tarii noastre prin vechimea si caracterul sau. Fiind plasat intr-o zona centrala, de aici par sa se reverse toate traditiile si legendele poporului roman, un loc care te poarta pe aripile istoriei. Pentru a atrage si mai multi vizitatori, cazare ieftina Brasov se gaseste usor, in conditii dintre cele mai bune.

Inconjurat din trei directii de munti, orasul Brasov a fost locul ideal pentru o asezare medievala, astfel ca, in anul 1211, Cavalerii Teutoni sunt amplasati de regele maghiar in aceasta zona, cunoscuta atunci ca Tara Barsei. Aici ei vor construi si cel mai vechi edificiu, anume Biserica Bartolomeu. Dupa secole de vechime, Brasovul a fost martorul unei istorii zbuciumate, pozitia sa strategica jucand un rol esential in apararea si stabilitatea tarii.

Orasul iradiaza o ambianta medievala distincta prin arhitectura deosebita ce se regaseste in centrul vechi, fiind astfel unul din orasele medievale ale Europei cele mai bine prezervate. Tot mai multi turisti vin aici indiferent de sezon. Pentru ca vrem sa va ajutam, va prezentam oferte diversifoicate pentru cazare ieftina Brasov.

Stradutele mici si inghesuite te poarta intr-o lume statica, pe pasii lui Mircea cel Batran sau ai lui Mihai Viteazul. Cea mai buna vedere asupra orasului se poate obtine din varful muntelui Tampa, unde sta scris, in stil hollywoodian, numele orasului luminand panorama noptii.

Ca orice destinatie turistica, Brasovul abunda de obiective demne de toata atentia vizitatorilor. Orasul isi intampina turistii cu bratele deschise, purtandu-i pe meleaguri de pe un alt taram, nu numai in cetate, cat si inafara sa. Binecunoscuta Piata a Sfatului a devenit o marca reprezentativa pentru acest oras. Principalul monument ce se gaseste aici este Biserica Neagra, veche de peste 600 de ani, o opera impozanta de arta a stilului gotic.

Numele actual l-a primit dupa ce, in 1689, incendiul care a cuprins tot oraşul a tranformat-o intr-o ruina. Alte atractii turistice sunt celebra Starada a Sforii, o curiozitate a orasului, cele doua turnuri: Turnul Alb si Turnul Negru, ramasite ale unui trecut zbuciumat, Palatul Justitiei, o constructie mai recenta, Poarta Ecaterina, care isi pastreaza aspectul arhaic original sau Poarta Schei aflata in apropierea precedentei. Pe langa impresionanta arhitectura a orasului troneaza maiestuos frumosii munti ai Carpatilor de curbura: Tampa, Postavaru, Piatra Mare, care izoleaza orasul in depresiune. De asemenea, in apropiere se pot vizita faimoasele statiuni Predeal, Busteni, Sinaia, Fagaras.

Brasovul este un oras cautat pentru ceea ce ofera cultural si turistica, atragand turisti deopotriva romani, cat si straini. Pentru oferte de cazare ieftina Brasov la pensiuni, hoteluri sau apartamenete in regim hotelier, noi suntem ajutorul dumenavoastra!

Casa Natalia Brasov

Camere: 4     Locuri: 11

Casa Natalia se afla in zona Scheii Brasovului, la poalele Tampei, intr-un cadru natural deosebit de frumos, unde cu siguranta veti fi incantat sa locuiti, macar pe perioada vacantei.

camera / noapte:
79 Lei

Garsoniera Roland Brasov

Camere: 1     Locuri: 2

Garsoniera Roland este perfecta pentru acei turisti care  doresc sa petreaca o vacanta de neuitat la munte, in Poiana Brasov. Garsonierea ofera clientilor un cadru intim si relaxant, unde cu siguranta vor petrece clupe de neuitat.

camera / noapte:
80 Lei

Pensiunea Ambra Brasov

Camere: 7     Locuri: 14

Pensiunea Ambra din statiunea Brasov este dotata si amenajata conform standardelor internationale in domeniu si ofera cazare in 5 camere duble si 2 apartamente, decorate cu gust, unde cu siguranta va veti simti de minune!

camera / noapte:
78 Lei

Pensiunea Casa Anca Brasov

Camere: 6     Locuri: 12

Pensiunea Casa Anca din Brasov este conform standardelor in domeniu la 5 margarete si dispune de o suprafata de 440 mp. Unitatea este inconjurata de padure si se afla la numai 7 km de centrul vechi al orasului Brasov.

camera / noapte:
160 Lei

Pensiunea Cassandra Poiana Brasov

Camere: 23     Locuri: 46

Pensiunea Cassandra, clasata la 4 stele ofera clientilor servicii turistice de exceptie si cazare in 23 camere duble, ampalsate in doua corpuri de cladire.

camera / noapte:
130 Lei

Pensiunea Ludosana Brasov

Camere: 6     Locuri: 20

Vila Ludosana este situata statiunea Poiana Brasov, intr-o zona foarte linistita si in acelasi timp incantatoare din punct de vedere al peisajului. Unitatea este amplasata mai exact in Poiana lui Catepu, la 100 m de Complex Favorit si la aproximativ 800 m de partia Bradul.

camera / noapte:
120 Lei

Pensiunea Nanfang Brasov

Camere: 14     Locuri: 32

Peniunea Nanfang din Poiana Brasov este clasata la 3 stele si a fost deschisa foarte recent, mai exact la data de 1 decembrie 2011. Pensiunea este situata in centrul statiunii Poiana Brasov, vis-a-vis de parcarea principala si foarte aproape de partiile de sch.

camera / noapte:
120 Lei

Pensiunea Novelty Poiana Brasov

Camere: 14     Locuri: 32

Pensiunea Novelty se compune din doua corpuri de cladire lipite una de cealalta si ofera turistilor spre cazare camere duble de circa 15 mp, dotate cu pat matrimonial, dar si camere cu trei paturi cu o suprafata de 20 mp si o garsoniera de 40 mp.

camera / noapte:
90 Lei

Pensiunea Stejeris Brasov

Camere: 4     Locuri: 12

Pensiunea Stejaris este situata in Brasov. pe drumul spre Poiana Brasov, intr-un cadru natural fara asemanare, unde veti putea admira o panorama asupra orasului ce iti taie rasuflarea.

camera / noapte:
100 Lei
© 2022 Cazare Ieftina Online. Toate drepturile rezervate