În curs de procesare...

Anunturi cazare ieftina in Bucuresti

12 anunturi

  • Descriere
  • Lista

Oferta de cazare ieftina in Bucuresti

Se întâmplă ca de multe ori să ne imaginăm unde ne-am simţi foarte bine, într-un loc în care să ne relaxăm, dar să avem parte şi de lucruri noi, inedite, pentru a alege locaţia cea mai potrivită pentru o vacanţă. Din fericire, posibilităţile de a ne petrece un sejur, în România sunt extrem de variate şi acest lucru este foarte îmbucurător, tocmai pentru că este bine să avem de unde alege. Lista cu locurile foarte frumoase din ţara noastră, este aşadar, lungă şi interesantă, dar cu siguranţă este un oraş pe care trebuie să îl vizităm cu toţii, pentru că este unul reprezentativ: Bucureşti -  capitala noastră.

Acestă locaţie este o alegere mai neobişnuită pentru a vă petrece concediul, dar poate să fie foarte deosebită, mai ales dacă vă faceţi timp pentru tot ceea ce este de văzut. Pentru a vă uşura dumneavoastră alegerea de a vizita capitala, am căutat cele mai bune oferte de cazare ieftină Bucureşti, tocmai pentru a vă asigura că timpul petrecut în acest loc, va fi unul minunat, deoarece pentru noi toţi locaţia de cazare rămâne un factor decisiv, care face diferenţa dintre o vacanţa superbă şi una pe care să nu vrem să o repetăm.

Odată ajunşi în Bucureşti trebuie să porniţi în descoperirea oraşului, pentru că ar fi păcat să rataţi una din multele locaţii deosebite. Bineînţeles, că în itinerariul dumneavoastră trebuie să fie Palatul Parlamentului, care mai ales noaptea, străjeşte impresionant asupra împrejurimilor. De asemenea, Ateneul Român, Parcul Cişmigiu, Herăstrău, oraşul vechi, sunt puncte turistice de neevitat, mai ales pentru cei care se află prima oară în acest oraş. Toate acestea, chiar dacă sunt mai departe de locaţia dumneavoastră, noi ne-am asigurat ca toate locurile de cazări ieftine Bucureşti pe care vi le punem la dispoziţie, să fie amplasate aproape de mijloacele de transport în comun, foarte răspândite în tot oraşul.

Pentru o vacanţă şi mai reuşită, puteţi să mergeţi şi la teatru, sau la cumpărături, pentru că indiferent de gusturile dumneavoastră şi de preferinţele în materie de petrecere a timpului liber, în Bucureşti le aveţi pe toate, pentru că acest oraş mulţumeşte pe toată lumea.

Noi ne dorim ca fiecare vacanţă în care dumneavoastră mergeţi să fie una deosebită, în care să vă distraţi, relaxaţi si mai ales să vă bucuraţi de ea, pentru că înţelegem că meritaţi cel mai bun sejur, de aceea avem mereu oferte de cazare ieftină Bucureşti. 

Apartament Universitate Residence

Camere: 2     Locuri: 4

Tariful de cazare este pentru intreg apartamentul Universitate Residence. Confortul oferit este de lux, se poate incadra in categoria de 5 stele. Dispune de 2 camere, la etajul 10/11 cu priveliste asupra intregului oras.

camera / noapte:
150 Lei

Butterfly Villa Hostel

Camere: 35     Locuri: 7

Butterfly Villa Hostel isi asteapta clientii in orice perioada a anului cu tarife incepand de la 45 ron/noapte. Este situata intr-o zona centrala fiind foarte aproape de obiective turistice importante din Bucuresti printre care Casa Poporului, Parcul Cismigiu si altele.

camera / noapte:
45 Lei

Hostel La Casa

Camere: 18     Locuri: 32

Hostel La Casa din Bucuresti ofera conditii de cazare "ca acasa". Unitatea a fost recent renovata si ofera cele mai bune servicii, personal calificat si camere modern mobilate si utilate.

camera / noapte:
100 Lei

Hotel Casa Sofia

Camere: 9     Locuri: 18

Casa Sofia este un hotel mic si elegant situat in centrul Bucurestiului. Are o capacitate de 18 locuri in 9 camere duble twin si single, impartite pe cele trei etaje ale unitatii. Fiecare camera dispune de baie proprie, cu cabina de dus, aer conditioant si incalzire centrala.

camera / noapte:
140 Lei

Hotel Domino

Camere: 36     Locuri: 80

Hotelul Domino ofera cazare in Bucuresti in zona Pietei Progresului, in apropiere de City Mall si de Palatul Parlamentului. Are o pozitionare convenabila atat pentru cei acre vin sa viziteze capitala tarii cat si pentru oamenii de afaceri.

camera / noapte:
100 Lei

Hotel Mon Caprice

Camere: 12     Locuri: 24

Hotelul Mon Caprice este locul unde toate capriciile dumneavoastra sunt satisfacute pana la cel mai mic detaliu. Personalul calificat este mereu la dispozitia clientilor, camerele sunt dotate si mobilate modern iar tarifele sunt accesibile.

camera / noapte:
100 Lei

Hotel Taco

Camere: 15     Locuri: 30

Hotelul Taco reprezinta o unitate care ofera cazare la preturi avantajoase, in apropierea Mall Vitan. Atmosfera creata este potrivita atat pentru un sejur de relaxare, cat si pentru o intalnire de afaceri, cu acces rapid spre Autostrada Soarelui, dar si spre centrul Capitalei.

camera / noapte:
100 Lei

Hotel Zenix

Camere: 25     Locuri: 50

Hotelul Zenix este situat in sudul Bucurestiului, la doar 15 minute distanta de Piata Unirii, intr-o zona linistita si ofera conditii de cazare dintre cele mai bune. Are o capacitate de 50 de locuri dispuse in camere modern mobilate si utilate.

camera / noapte:
80 Lei

Pensiunea Casa Mica

Camere: 10     Locuri: 21

Pensiunea Casa Mica ofera cazare in Bucuresti la preturi mici, dar in conditii dintre cele mai bune. Confortul pus la dispozitia turistilor este de trei stele, asemanator conditiilor din hotelurile luxoase insa prezinta intimitatea si caldura pensiunilor.

camera / noapte:
137 Lei

Pensiunea Casa Verde

Camere: 13     Locuri: 40

Departe de agitatia din centrul orasului, Pensiunea Casa Verde dispune de 40 de locuri de cazare inntr-un cadru natural plin de verdeata si in conditii asemanatoare celor oferite de cele mai elegante hoteluri.

camera / noapte:
90 Lei
© 2022 Cazare Ieftina Online. Toate drepturile rezervate