În curs de procesare...

Anunturi cazare ieftina in Bucuresti

12 anunturi

  • Descriere
  • Lista

Oferta de cazare ieftina in Bucuresti

Se întâmplă ca de multe ori să ne imaginăm unde ne-am simţi foarte bine, într-un loc în care să ne relaxăm, dar să avem parte şi de lucruri noi, inedite, pentru a alege locaţia cea mai potrivită pentru o vacanţă. Din fericire, posibilităţile de a ne petrece un sejur, în România sunt extrem de variate şi acest lucru este foarte îmbucurător, tocmai pentru că este bine să avem de unde alege. Lista cu locurile foarte frumoase din ţara noastră, este aşadar, lungă şi interesantă, dar cu siguranţă este un oraş pe care trebuie să îl vizităm cu toţii, pentru că este unul reprezentativ: Bucureşti -  capitala noastră.

Acestă locaţie este o alegere mai neobişnuită pentru a vă petrece concediul, dar poate să fie foarte deosebită, mai ales dacă vă faceţi timp pentru tot ceea ce este de văzut. Pentru a vă uşura dumneavoastră alegerea de a vizita capitala, am căutat cele mai bune oferte de cazare ieftină Bucureşti, tocmai pentru a vă asigura că timpul petrecut în acest loc, va fi unul minunat, deoarece pentru noi toţi locaţia de cazare rămâne un factor decisiv, care face diferenţa dintre o vacanţa superbă şi una pe care să nu vrem să o repetăm.

Odată ajunşi în Bucureşti trebuie să porniţi în descoperirea oraşului, pentru că ar fi păcat să rataţi una din multele locaţii deosebite. Bineînţeles, că în itinerariul dumneavoastră trebuie să fie Palatul Parlamentului, care mai ales noaptea, străjeşte impresionant asupra împrejurimilor. De asemenea, Ateneul Român, Parcul Cişmigiu, Herăstrău, oraşul vechi, sunt puncte turistice de neevitat, mai ales pentru cei care se află prima oară în acest oraş. Toate acestea, chiar dacă sunt mai departe de locaţia dumneavoastră, noi ne-am asigurat ca toate locurile de cazări ieftine Bucureşti pe care vi le punem la dispoziţie, să fie amplasate aproape de mijloacele de transport în comun, foarte răspândite în tot oraşul.

Pentru o vacanţă şi mai reuşită, puteţi să mergeţi şi la teatru, sau la cumpărături, pentru că indiferent de gusturile dumneavoastră şi de preferinţele în materie de petrecere a timpului liber, în Bucureşti le aveţi pe toate, pentru că acest oraş mulţumeşte pe toată lumea.

Noi ne dorim ca fiecare vacanţă în care dumneavoastră mergeţi să fie una deosebită, în care să vă distraţi, relaxaţi si mai ales să vă bucuraţi de ea, pentru că înţelegem că meritaţi cel mai bun sejur, de aceea avem mereu oferte de cazare ieftină Bucureşti. 

Butterfly Villa Hostel

Camere: 35     Locuri: 7

Butterfly Villa Hostel isi asteapta clientii in orice perioada a anului cu tarife incepand de la 45 ron/noapte. Este situata intr-o zona centrala fiind foarte aproape de obiective turistice importante din Bucuresti printre care Casa Poporului, Parcul Cismigiu si altele.

camera / noapte:
45 Lei

Pensiunea Casa Mica

Camere: 10     Locuri: 21

Pensiunea Casa Mica ofera cazare in Bucuresti la preturi mici, dar in conditii dintre cele mai bune. Confortul pus la dispozitia turistilor este de trei stele, asemanator conditiilor din hotelurile luxoase insa prezinta intimitatea si caldura pensiunilor.

camera / noapte:
137 Lei

Pensiunea Casa Verde

Camere: 13     Locuri: 40

Departe de agitatia din centrul orasului, Pensiunea Casa Verde dispune de 40 de locuri de cazare inntr-un cadru natural plin de verdeata si in conditii asemanatoare celor oferite de cele mai elegante hoteluri.

camera / noapte:
90 Lei

Pensiunea DanaCris

Camere: 20     Locuri: 40

Pensiunea DanaCris este amplasata pe Soseaua de centura a Bucurestiului, la 15 minute distanta de centrul orasului. Ofera cazare in camere dotate cu tv, aer conditioant si internet, la preturi mai mult decat accesibile.

camera / noapte:
100 Lei

Pensiunea La Noblesse

Camere: 4     Locuri: 10

In nordul Bucurestiului, Pensiunea La Noblesse ofera 10 locuri de cazare dispuse in 4 camere. Unitatea reprezinta mereu prima alegere a oamenilor de afaceri veniti in interes de serviciu in capitala.

camera / noapte:
150 Lei
© 2019 Cazare Ieftina Online. Toate drepturile rezervate