În curs de procesare...

Casa Ioana Busteni

0722 664 922   (Ioana )

Casa Ioana din Busteni ofera cazare in 2 dormitoare, ambele dotate cu TV cu televiziune prin cablu si canapele extensibile. De asemenea clientii vor avea acces la o bucatarie complet utilata, living cu televizor, grup sanitar cu dus si cada si nu in ultimul rand incalzire centrala. Pentru utilizarea livingului si a bucatariei se percepe taxa. Casa este amplasata aproape de DN1 si de centrul statiunii.

Daca veniti cu automobilul, puteti sta fara griji. Casa dispune de curte unde puteti lasa masina pe toata perioada sederii dumneavoastra. De asemenea, in curtea atent amenajata outeti folosi in mod gratuit gratarul/barbeque si puteti folosi masa cu scaune.

Ceea ce atrage turistii la Casa Ioana este ambientul unic, in care primeaza intimitatea. Casa este cocheta si amenajata cu gust, astfel incat clientii sa se simta bineveniti si relaxati pe tot parcursul vacantei petrecute aici.

Daca va doriti un concediu din care sa va intoarceti relaxati si cu bateriile incarcate, sunteti mai mult decat bineveniti la Casa Ioana din Busteni!

Casa se inchiriaza la cheie.

Va astepta cu drag!

Camera/noapte:
40 Lei/noapte
location
© 2022 Cazare Ieftina Online. Toate drepturile rezervate