În curs de procesare...

Oferte cazare ieftina in Constanta

7 oferte

  • Descriere
  • Lista

Oferte de cazare in Constanta

Litoralul românesc este o oază de relaxare, de care fiecare dintre noi trebuie să profităm cel puţin câteva zile, în fiecare an. Cei mai norocoşi, care locuiesc în zonă, sau nu se află la foarte mare distanţă de mare, cu atât mai mult vizitează mai des staţiunile mereu pline de turişti. Nouă românilor ne place să ne bucurăm de vacanţă, iar plajele Mării Negre rămân alegerea multora, pentru că este bine să profităm de ceea ce ţara noastră are mai frumos.

Cel mai mare port din România, oraşul Constanţa atrage mereu foarte mulţi vizitatori, pentru că este un loc deosebit, în care pe lângă avantajele de a fi la aproape de mare, turiştii au ocazia şi să se afle în concediu într-un oraş mare şi modern.

Pentru a vă decide să încludeţi acest oraş în următorul dumneavoastră concediu, v-am pregătit cele mai rentabile oferte de cazare ieftină Constanţa, pentru că locul pe care îl vom numi casă atât timp cât suntem în vacanţă, este definitoriu pentru reuşita ei. În plus, cei mai mulţi dintre noi nu dorim să cheltuim averi doar în câteva zile, de aceea totul trebuie să fie la un preţ accesibil, aspect la care noi ne-am gândit pentru a mulţumi clienţii noştri. Aşadar, e mai simplu ca niciodată să alegeţi să faceţi o vizită în această locaţie, pentru că vă oferim cazare ieftină Constanţa, fie că vă doriţi să staţi câteva zile, sau mai mult timp şi indiferent de tipul de cazare preferat, pentru că mereu ţinem legătura cu cele mai confortabile locaţii de cazare, pentru ca oferta să fie variată, mulţumind astfel toate gusturile.

Dacă nu aţi mai fost niciodată în acest port, să ştiţi că este foarte simplu să vă ocupaţi tot timpul liber, pentru că pe lângă orele petrecute la plajă, sub soarele arzător, aveţi foarte multe alte lucruri de făcut. Pe lângă magazinele numeroase care vă stau la dispoziţie, aveţi şi multe restaurante, chiar cu specific italian, indian, chinez etc. care să vă potolească foamea, dacă sunteţi în căutarea unor savori diferite de cele româneşti, tradiţionale. De asemenea, vă recomandăm să nu rataţi o plimbare cu autobuzul etajat, din care puteţi admira întregul oraş, care este cu atât mai deosebit, văzut de sus, în aer liber. 

Concediul dumneavoastră trebuie să fie începând cu acest an, unul minunat, în care să vă relaxaţi total, de aceea ne ocupăm noi să găsim cele mai bune locaţii cu cazare ieftină Constanţa, de care să vă bucuraţi şi să fiţi pe deplin satisfăcuţi. 

Hotel Curtea Brancoveneasca

Camere: 6     Locuri: 13

Hotelul Curtea Brancoveneasca beneficiaza de o cladire noua, realizata in stilul arhitectonic specific brancovenesc, in apropierea Pietei Ovidiu. Este primul hotel care pune la sipozitia turistilor un restaurant si un magazin doar cu produse bio.

camera / noapte:
110 Lei

Hotel Golden Rose

Camere: 20     Locuri: 44

Hotelul Golden Rose a fost inaugurat in vara anului 2010, aflandu-se printre cele mai noi unitati de cazare Constanta. Face parte din categoria de trei stele dar conditiile oferite sunt mult peste asteptari.

camera / noapte:
120 Lei

Hotel New Derby

Camere: 15     Locuri: 30

Indiferent de perioada anului, la Hotel New Derby din Constanta puteti beneficia de cazare la preturi avantajoase si in acelasi timp sa va bucurati de servicii ireprosabile. Receptia are program non-stop si are o capacitate de 30 de locuri, dispuse in 15 camere matrimoniale si twin.

camera / noapte:
150 Lei

Pensiunea Casa Elisabeta

Camere: 8     Locuri: 16

Casa Elisabeta este o pensiune care ofera cazare pe litoral, in Constanta, in orice perioada a anului. Este ampalsata intr-un cartier linistit, fiind destinatia indeala pentru odihna si relaxare. Dispune de 16 locuri in 8 camere, cu paturi matrimoniale si cu cate 2 paturi single.

camera / noapte:
100 Lei

Vila Edel

Camere: 12     Locuri: 30

Vila Edel este amplasata in zona Tomis Mall, cu acces rapid catre plaja Modern. Cazarea se face in 12 camere elegante cu baie proprie si climatizare in fiecare. Preturile sunt accesibile iar conditiile sunt printre cele mai inalte.

camera / noapte:
80 Lei

Vila Lylla

Camere: 14     Locuri: 30

Vila Lylla din Constanta este foarte aproape de statiunea Mamaia dar si de atractii turistice importante cum ar fi Lacul Tabacarie si Delfinariu. Vila dispune de 30 de locuri de cazare, camere duble si garsoniere. Restaurantul din incinta are o capacitate de 30 de locuri si inca 24 la terasa.

camera / noapte:
100 Lei

Vila Min

Camere: 18     Locuri: 36

Pe litoral, la 3 minute mers pe jos de plaja si la 10 minute de Mamaia, Vila Min ofera 36 de locuri de cazare in conditii dintre cele mai bune si servicii ireprosabile. Preturile pentru cazare sunt mai mult decat accesibile, iar pentru grupuri mai mari de 10 persoane, se ofera reduceri substantiale.

camera / noapte:
80 Lei
© 2022 Cazare Ieftina Online. Toate drepturile rezervate