În curs de procesare...

Oferte cazare ieftina in Costinesti

10 oferte

  • Descriere
  • Lista

Cazare ieftina in Costinesti

Staţiunea Costineşti este cunoscută pentru faptul că an de an, tinerii o aleg pentru a-şi petrece vacanţa, tocmai de aceea tot sezonul turiştii sunt în număr foarte mare, dând viaţă acestui loc. Oamenii, întorcându-se în fiecare an în Costineşti sunt atraşi mai ales de plajele întinse, de distracţiile staţiunii şi mai ales de agitaţia specifică litoralului, care ne îndeamnă să ne trăim la maximum sejurul.

Începând de acum şi dumneavoastră puteţi să vă bucuraţi de un concediu în frumoasa locaţie, deoarece noi avem pentru dumneavoastră cele mai bune oferte de cazare ieftină Costineşti, pentru că suntem convinşi că locul unde sunteţi cazaţi este foarte important pentru nişte zile minunate. Pentru că facem tot posibilul să mulţumim un număr cât mai mare de clienţi, am pregătit atât locuri de cazare pentru grupuri, dar şi pentru cupluri, sau pentru vacanţe individuale, toate acestea având în comun faptul că mereu este vorba de cazare ieftină în Costineşti, tocmai pentru că noi toţi trebuie să ne permitem plăcerea de a sta câteva zile la mare, mai ales că avem un litoral cu care să ne mândrim. 

Având în vedere că noi avem soluţia ideală pentru sejurul dumneavoastră, tot ceea ce vă rămâne de făcut este să vă simţiţi bine şi să vă bucuraţi de viaţă. Fie că staţi toată ziua pe plajă, sau mai mergeţi pe la una din multele terase, care mai de care cu oferte de nerefuzat, în Costineşti mereu este ceva de făcut. În plus, seara, parcul de distracţii este o adevărată atracţie, atât pentru copii, dar şi pentru adulţi, pentru că fiecare ne dorim încă, măcar pentru câteva momente să retrăim frumuseţile copilăriei, când nu aveam atâtea griji şi responsabilităţi, tocmai pentru că nu este un moment mai potrivit pentru aceste amintiri, ca în timpul vacanţei.

Costineşti va rămâne mereu cunoscută prin Obeliscul care se înalţă din mijlocul plajei şi prin epava în jurul căreia, ne putem bucura de plimbări cu barca, care ne dau şansa de a vedea staţiunea de pe apă, doar atunci dându-ne cu adevărat seama, cat de iubită este aceasta de turiştii foarte numeroşi.

Pentru ca şi dumneavoastră să adăugaţi în albumul cu amintiri fotografiile pe care le veţi face anul acesta în Staţiunea Tineretului, vă stăm la dispoziţie cu multe oferte de cazare ieftină Costineşti, pentru ca dumneavoastră să vă relaxaţi la mare, fără să aveţi cheltuieli foarte mari, tocmai pentru că vacanţa nu trebuie să fie un prilej de grijă, ci unul de distracţie. 

Daca doriti mai multe oferte de cazare in Costinesti puteti accesa site-ul oferte.cazarecostinesti.ro

Hotel Tiberius Costinesti

Camere: 46     Locuri: 92

Hotel Tiberius este situat partea de nord a localitatii Costinesti, mai exact in cartierul rezidential la aproximativ doar 80 m de plaja, localizare ce face din aceasta unitate hoteliera locul perfect pentru cei care iubesc plaja si marea.

camera / noapte:
60 Lei

Pensiunea Andra Costinesti

Camere: 22     Locuri: 44

Pensiunea Andra din statiunea Costinesti este clasata, conform standardelor in doeniu, la  3 margarete, fapt ce este de fapt garantia petrecerii unei vacante minunate la malul marii, beneficiind de servicii de cea mai buna calitate. 

camera / noapte:
50 Lei

Pensiunea Casa Babica Costinesti

Camere: 6     Locuri: 12

Casa Babica este ampalsta in centrul statiunii Costinesti si la numai 5 minute de plaja si de Gara Costinesti Tabara, ceea ce face din aceasta unitate un loc perfect pentru cei care iubesc plaja si marea, dar si distractia.

camera / noapte:
60 Lei

Pensiunea Ovidiu Costinesti

Camere: 16     Locuri: 60

Vila Ovidiu din statiuna Costinesti se afla la numai 2 minute de gara statiunii si al 10 minute de mers pe jos departare de plaja. Unitatea este perfecta pentru cei care vin sa se distreze, dar isi doresc si momente de relaxare.

camera / noapte:
40 Lei

Vila Gemini Costinesti

Camere: 15     Locuri: 50

Vila Gemini se afla la numai 5 minute de plaja principala a statiunii Costinesti si la 150 de metri de gara din Costinesti. Unitatea dispune de 15 camere de cazare, camere de 2, 3 sau 4 locuri.

camera / noapte:
50 Lei

Vila Luca Costinesti

Camere: 14     Locuri: 42

Vila Luca Tineret din Costinesti este situata pe Str. Crizantemelor nr. 27, langa Hotel Meridian. Vila are doua etaje si o capacitate de cazare de 42 de locuri.

camera / noapte:
40 Lei

Vila Oranj Costinesti

Camere: 23     Locuri: 46

Vila Oranj din Costinesti este o constructie relativ recenta, care a fost inaugurata in 2005. Unitatea este clasificata la 3 stele, furnizand turistilor servicii de cazare de calitate.

camera / noapte:
70 Lei

Vila Popa Costinesti

Camere: 16     Locuri: 32

Vila Popa Cezar din Costinesti este amplasata intr-o zona linistita, la doar la 400-500 m sau 10-15 minute de mers pe jos de malul marii. Vila ofera cazare in 16 camere, mobilate cu mult gust si dotate toate cu grup sanitar propriu.

camera / noapte:
40 Lei

Vila Popoiu Costinesti

Camere: 12     Locuri: 40

Casa Popoiu se afla la numai 200 de metri de plaja, in apropierea Garii Costinesti, mai exact in partea centrala a statiunii, intr-un loc unde veti fi inconjurat de vegetatie si unde va veti putea relaxa pe deplin.

camera / noapte:
49 Lei

Vila Steffy Costinesti

Camere: 8     Locuri: 16

Casa Steffy este o constructie recenta, anul inaugurarii fiind 2009, astfel incat toate dotarile si echipamentele ce functioneaza in interiorul unitatii sunt foarte moderne. Cladirea este compusa din parter si trei etaje.

camera / noapte:
40 Lei
© 2022 Cazare Ieftina Online. Toate drepturile rezervate