În curs de procesare...

Oferte cazare ieftina in Eforie Nord

8 oferte

  • Descriere
  • Lista

Cazare ieftina in statiunea Eforie Nord

Concediul este perioada din an cea mai aşteptată de către noi toţi, pentru că muncim mult în timpul anului şi merităm să ne bucurăm de zilele libere pe care le avem. De aceea, ne dorim ca el să fie unul reuşit şi îl planificăm de cele mai multe ori din timp. Una din problemele pe care ni le punem, este cea a cazării pentru că aceasta costă în majoritatea dăţilor, cel mai mult. Pentru ca dumneavoastră să vă permiteţi un concediu pe cinste, am pregătit oferte ieftine de cazare Eforie Nord, pentru că această staţiunea este una foarte frumoasă a litoralului românesc.

Eforie Nord este apreciată foarte mult de familiile care au copii, pentru că este o locaţie liniştită şi curată, care are foarte multe de oferit. Plaja întinsă şi digurile numeroase, dau un aspect plăcut staţiunii mai ales că turiştii au ocazia să înainteze în mare, pentru a se bucura de valurile care se sparg în pietre şi de cântecul pescăruşilor. Faleza înaltă oferă o privelişte asupra întregii staţiuni, de unde cu siguranţă şi dumneavoastră vă veţi încânta privirea. Hotelurile, pensiunile şi vilele din staţiune sunt numeroase şi de cele mai multe ori, sunt aflate nu la distanţe foarte mari de plaje, tocmai de aceea şi locurile de cazare ieftină Eforie Nord, pe care noi vi le oferim, sunt situate în locaţii confortabile şi atrăgătoare, pentru că locul unde suntem cazaţi este foarte important pentru fiecare dintre noi.  

După o zi de plajă, staţiunea vă oferă foarte multe lucruri de făcut, pentru că orăşelul este foarte frumos, cu parcuri liniştite, iar Casa de Cultură, are mereu un spectacol la care puteţi participa. În plus, restaurantele cu diferite specificuri, terasele cu muzică live şi magazinele cu tot ceea ce aveţi nevoie, vă stau la dispoziţie pentru ca vacanţa dumneavoastră să fie cât mai reuşită. De asemenea, staţiunea întreagă are o atmosferă aparte, pentru că oamenii sunt foarte amabili, se ajută între ei şi chiar sunt mulţi care leagă prietenii care ţin mulţi ani, pentru că la mare, oamenii sunt mai comunicativi şi relaxaţi.

Pentru că noi înţelegem foarte bine cât de mult vă doriţi dumneavoastră să aveţi o vacanţă frumoasă, noi suntem tot timpul alături de planurile dumneavoastră cu oferte de cazare ieftină Eforie Nord, deoarece fiecare dintre dumneavoastră vă doriţi să vă permiteţi un concediu, fără să cheltuiţi tot ceea ce aţi agonisit timp de un an de lucru.  

 

Casa Pink Lagoon

Camere: 4     Locuri: 8

Casa Pink Lagoon , se afla la doar 15 minute de mers pe jos distanta fata de plaja, intr-o zona plina de verdeata si linistita din statiunea Eforie Nord.

camera / noapte:
60 Lei

Hotel Royal

Camere: 17     Locuri: 34

Hotel Royal din statiunea Eforie Nord este situat in la doi pasi de plaja, in zona Belona si poate reprezenta destinatia perfecta pentru turistii care isi doresc cazare la malul marii.

camera / noapte:
70 Lei

Hotel Selena

Camere: 205     Locuri: 430

Hotelul Selena din Eforie Nord le ofera turistilor cazare in cele 205 camere ale sale, 200 dintre acestea fiind duble si 5 camere triple, toate cu bai proprii si mobilate cu eleganta si rafinament.

camera / noapte:
50 Lei

Penisunea Maya

Camere: 5     Locuri: 10

Penisunea Maya se bucura de o asezare ideala fiind atat in apropierea plajei, la mai putin de 10 minute de mers pe jos dar si la 5 minute distanta fata de centrul statiunii, fiind asadar locatia ideala pentru a-ti petrece vacanta.

camera / noapte:
70 Lei

Pensiunea La Famiglia

Camere: 15     Locuri: 35

Pensiunea La Famiglia  este situata la doar 200 m de plaja, oferindu-le turistilor cazare in 15 camere, complet mobilate si utilate la cele mai inalte standarde si de un confort ireprosabil.

camera / noapte:
60 Lei

Pensiunea Trandafir

Camere: 12     Locuri: 28

Pensiunea Trandafir  este situata pe malul lacului Techirghiol, in zona de vest a statiunii Eforie Nord, oferind vederii o priveliste incantatoare spre lac si in acelai timp o atmosfera linistita si relaxanta.

camera / noapte:
90 Lei

Vila Fryda

Camere: 8     Locuri: 24

Vila Fryda  se bucura de o asezare aleasa in Eforie Nord, mai exact in cartierul Steaua de Mare, fiind foarte aproape de baze de tratament Steaua de Mare, dar si de plaja.

camera / noapte:
60 Lei

Vila Green House

Camere: 27     Locuri: 68

Vila Green House este situata la o distanta de 5 minute fata de plaja, in una din cele mai linistite si frumoase zone ale statiunii Eforie Nord si poate reprezenta locatia ideala de vacanta pentru multi dintre turisti.

camera / noapte:
80 Lei
© 2022 Cazare Ieftina Online. Toate drepturile rezervate