În curs de procesare...

Hotel Selena

0241 742 660  (Georgeta Nistor)

Hotelul Selena din Eforie Nord le ofera turistilor cazare in cele 205 camere ale sale, 200 dintre acestea fiind duble si 5 camere triple, toate cu bai proprii si mobilate cu eleganta si rafinament.

De asemenea acesta le sta la dispozitie turistilor si cu o sala de conferinte spatioasa, in care se pot tine diverse intalniri de afaceri, trainingu-uri si team-building-uri pe diferite teme. In interiorul hotelului, turistii au in permanenta acces la servicii de bar si restaurant, unde pot servi oricare din cele 3 mese ale zilei in variante de meniu sau pot sorbi o bautura savuroasa si racoroasa ideala in zilele calduroase de vara. In exteriorul hotelului, ei se pot relaxa pe terasa si in acelasi timp ii pot supraveghea si pe cei mici juandu-se in locurile special amenajate pentru ei, cu o multitudine de jucarii.

Facilitati cazare: gradina/curte, parcare, frigider in unitate, fax, transport auto, TV in living, se accepta animale, biliard, terasa, foisor in curte, gratar/barbeque, sala de mese, loc amenajat de joaca, bar, restaurant, sala de conferinte.

Facilitati camere: camere cu balcon, bai proprii, camere frumos amenajate si modern utilate.

Camera/noapte:
50 Lei/noapte
location
© 2021 Cazare Ieftina Online. Toate drepturile rezervate