În curs de procesare...

Toate ofertele de cazare pe Litoral in 2016

14 oferte active

  • Descriere
  • Lista

Cazare ieftina la litoral

Dacă o vacanţă reuşită înseamnă soare, plajă şi distracţie, noi avem soluţia pentru ca această binemeritată vacanţă să fie una îndelungată. Siteul nostru vă oferă o listă mereu înnoită cu cele mai variate posibilităţi de cazare ieftină litoral. Fie că îţi doreşti o vacanţă cu familia sau cu gaşca de prieteni, fie că îţi doreşti un hotel ultramodernizat sau o pensiune cu o atmosferă intimă, siteul nostru îţi pune la dispoziţie o varietate de oferte de cazare ieftină litoral şi cele mai calitative servicii.

Litoralul românesc îţi poate oferi orice tip de vacanţă îţi doreşti, deoarece dispune de o paletă generoasă de posibilităţi de agrement, plaje îngrijite şi, cel mai important, servicii ridicate la standarde europene. Aici te poţi bucura de plajele boeme de la Vama Veche sau 2 Mai, de staţiunile cu o dinamică viaţă de noapte ca şi Mamaia sau Costineşti sau de atmosfera liniştită de la Neptun sau Olimp. La capitolul agrement, litoralul românesc oferă aproape orice experienţă, de la sporturi extreme la expoziţii de pictură. Siteul nostru se ocupă exclusiv de a-ţi oferi cazare ieftină litoral pentru ca tu să te poţi bucura de sporturile acvatice, parcurile de distracţii sau teatrele în aer liber cu care litoralul îşi încântă turiştii.

Litoralul Marii Negre din Romania, întins pe o lungime de peste 200 de kilometri este destinaţia ideală pentru un concediu estival: marea are o salinitate redusă, plajele dispun de nisip fin, iar ţărmul este uniform, în pantă lină. Litoralul pune la dispoziţia turiştilor un număr impresionant de spaţii de cazare, de la hoteluri la pensiuni agroturistice. Echipa noastră se dedică exclusiv selectării posibilităţilor de cazare ieftină litoral, în oricare dintre cele 12 staţiune incluse pe harta turistică estivală.

O cazare ieftină litoral nu înseamnă o diminuare a calităţii serviciilor sau a comfortului din spaţiul de cazare. Ofertele siteului nostru reuşesc să îmbine în mod fericit serviciile ultramoderne cu preţurile competitive pentru ca singura ta grijă în concediu să fie alegerea locului de distracţie. Fiecare unitate de cazare care se regăseşte în oferta siteului nostru dispune de informaţii complete cu privire la condiţiile de cazare. Tot aici puteţi viziona imagini sau vă puteţi bucura de oferte speciale pentru sezonul estival. Ofertele publicate pe siteul nostru sunt actualizate zilnic pentru a vă putea oferi cele mai complete informaţii cu privire la locaţia de cazare aleasă, de la preţ la comodităţi. Ne distingem de alte agenţii de turism prin faptul că suntem preocupaţi în mod deosebit de păstrarea echilibrului dintre preţ şi calitate: misiunea noastră este să oferim întotdeauna o cazare ieftină litoral la cele mai înalte standarde ale calităţii.

Casa Pink Lagoon

Camere: 4     Locuri: 8

Casa Pink Lagoon , se afla la doar 15 minute de mers pe jos distanta fata de plaja, intr-o zona plina de verdeata si linistita din statiunea Eforie Nord.

camera / noapte:
60 Lei

Casa Radu

Camere: 8/16     Locuri:

Vila Radu este situata pe malul lacului Siutghiol, la intrarea in Mamaia. Confortul oferit este de 3 stele, iar conditiile si serviciile de cea mai buna calitate.

camera / noapte:
80 Lei

Hostel Casa de la Mare

Camere: 18/36     Locuri:

Hostel Casa de la Mare este un complex alcatuit din 3 case. Acestea au fost date in folosinta in anul 2007, sunt constructii moderne cu mobilier nou care asigura confortul necesar unei vacante relexante.

camera / noapte:
60 Lei

Hotel Curtea Brancoveneasca

Camere: 6     Locuri: 13

Hotelul Curtea Brancoveneasca beneficiaza de o cladire noua, realizata in stilul arhitectonic specific brancovenesc, in apropierea Pietei Ovidiu. Este primul hotel care pune la sipozitia turistilor un restaurant si un magazin doar cu produse bio.

camera / noapte:
110 Lei

Hotel Golden Rose

Camere: 20     Locuri: 44

Hotelul Golden Rose a fost inaugurat in vara anului 2010, aflandu-se printre cele mai noi unitati de cazare Constanta. Face parte din categoria de trei stele dar conditiile oferite sunt mult peste asteptari.

camera / noapte:
120 Lei

Hotel New Derby

Camere: 15     Locuri: 30

Indiferent de perioada anului, la Hotel New Derby din Constanta puteti beneficia de cazare la preturi avantajoase si in acelasi timp sa va bucurati de servicii ireprosabile. Receptia are program non-stop si are o capacitate de 30 de locuri, dispuse in 15 camere matrimoniale si twin.

camera / noapte:
150 Lei

Hotel Royal

Camere: 17     Locuri: 34

Hotel Royal din statiunea Eforie Nord este situat in la doi pasi de plaja, in zona Belona si poate reprezenta destinatia perfecta pentru turistii care isi doresc cazare la malul marii.

camera / noapte:
70 Lei

Hotel Selena

Camere: 205     Locuri: 430

Hotelul Selena din Eforie Nord le ofera turistilor cazare in cele 205 camere ale sale, 200 dintre acestea fiind duble si 5 camere triple, toate cu bai proprii si mobilate cu eleganta si rafinament.

camera / noapte:
50 Lei

Hotel Tiberius Costinesti

Camere: 46     Locuri: 92

Hotel Tiberius este situat partea de nord a localitatii Costinesti, mai exact in cartierul rezidential la aproximativ doar 80 m de plaja, localizare ce face din aceasta unitate hoteliera locul perfect pentru cei care iubesc plaja si marea.

camera / noapte:
60 Lei

Penisunea Maya

Camere: 5     Locuri: 10

Penisunea Maya se bucura de o asezare ideala fiind atat in apropierea plajei, la mai putin de 10 minute de mers pe jos dar si la 5 minute distanta fata de centrul statiunii, fiind asadar locatia ideala pentru a-ti petrece vacanta.

camera / noapte:
70 Lei
© 2022 Cazare Ieftina Online. Toate drepturile rezervate