În curs de procesare...

Toate ofertele de cazare pe Litoral in 2016

14 oferte active

  • Descriere
  • Lista

Cazare ieftina la litoral

Dacă o vacanţă reuşită înseamnă soare, plajă şi distracţie, noi avem soluţia pentru ca această binemeritată vacanţă să fie una îndelungată. Siteul nostru vă oferă o listă mereu înnoită cu cele mai variate posibilităţi de cazare ieftină litoral. Fie că îţi doreşti o vacanţă cu familia sau cu gaşca de prieteni, fie că îţi doreşti un hotel ultramodernizat sau o pensiune cu o atmosferă intimă, siteul nostru îţi pune la dispoziţie o varietate de oferte de cazare ieftină litoral şi cele mai calitative servicii.

Litoralul românesc îţi poate oferi orice tip de vacanţă îţi doreşti, deoarece dispune de o paletă generoasă de posibilităţi de agrement, plaje îngrijite şi, cel mai important, servicii ridicate la standarde europene. Aici te poţi bucura de plajele boeme de la Vama Veche sau 2 Mai, de staţiunile cu o dinamică viaţă de noapte ca şi Mamaia sau Costineşti sau de atmosfera liniştită de la Neptun sau Olimp. La capitolul agrement, litoralul românesc oferă aproape orice experienţă, de la sporturi extreme la expoziţii de pictură. Siteul nostru se ocupă exclusiv de a-ţi oferi cazare ieftină litoral pentru ca tu să te poţi bucura de sporturile acvatice, parcurile de distracţii sau teatrele în aer liber cu care litoralul îşi încântă turiştii.

Litoralul Marii Negre din Romania, întins pe o lungime de peste 200 de kilometri este destinaţia ideală pentru un concediu estival: marea are o salinitate redusă, plajele dispun de nisip fin, iar ţărmul este uniform, în pantă lină. Litoralul pune la dispoziţia turiştilor un număr impresionant de spaţii de cazare, de la hoteluri la pensiuni agroturistice. Echipa noastră se dedică exclusiv selectării posibilităţilor de cazare ieftină litoral, în oricare dintre cele 12 staţiune incluse pe harta turistică estivală.

O cazare ieftină litoral nu înseamnă o diminuare a calităţii serviciilor sau a comfortului din spaţiul de cazare. Ofertele siteului nostru reuşesc să îmbine în mod fericit serviciile ultramoderne cu preţurile competitive pentru ca singura ta grijă în concediu să fie alegerea locului de distracţie. Fiecare unitate de cazare care se regăseşte în oferta siteului nostru dispune de informaţii complete cu privire la condiţiile de cazare. Tot aici puteţi viziona imagini sau vă puteţi bucura de oferte speciale pentru sezonul estival. Ofertele publicate pe siteul nostru sunt actualizate zilnic pentru a vă putea oferi cele mai complete informaţii cu privire la locaţia de cazare aleasă, de la preţ la comodităţi. Ne distingem de alte agenţii de turism prin faptul că suntem preocupaţi în mod deosebit de păstrarea echilibrului dintre preţ şi calitate: misiunea noastră este să oferim întotdeauna o cazare ieftină litoral la cele mai înalte standarde ale calităţii.

Pensiunea Andra Costinesti

Camere: 22     Locuri: 44

Pensiunea Andra din statiunea Costinesti este clasata, conform standardelor in doeniu, la  3 margarete, fapt ce este de fapt garantia petrecerii unei vacante minunate la malul marii, beneficiind de servicii de cea mai buna calitate. 

camera / noapte:
50 Lei

Pensiunea Beta

Camere: 14/28     Locuri:

Pensiunea Beta este asezata la 400m de plaja, in statiunea Mamaia in apropiere de complexul Scoica Land. Pensiunea a fost data in folosinta in anul 2008, ea fiind modern mobilata si utilata.

camera / noapte:
60 Lei

Pensiunea Casa Babica Costinesti

Camere: 6     Locuri: 12

Casa Babica este ampalsta in centrul statiunii Costinesti si la numai 5 minute de plaja si de Gara Costinesti Tabara, ceea ce face din aceasta unitate un loc perfect pentru cei care iubesc plaja si marea, dar si distractia.

camera / noapte:
60 Lei

Pensiunea Casa Elisabeta

Camere: 8     Locuri: 16

Casa Elisabeta este o pensiune care ofera cazare pe litoral, in Constanta, in orice perioada a anului. Este ampalsata intr-un cartier linistit, fiind destinatia indeala pentru odihna si relaxare. Dispune de 16 locuri in 8 camere, cu paturi matrimoniale si cu cate 2 paturi single.

camera / noapte:
100 Lei

Pensiunea Coty

Camere: 11/34     Locuri:

Pensiunea Coty se afla la o distanta de 500m de plaja, in Mamaia de Nord la 2km de statiunea Mamaia.

camera / noapte:
59 Lei

Pensiunea La Famiglia

Camere: 15     Locuri: 35

Pensiunea La Famiglia  este situata la doar 200 m de plaja, oferindu-le turistilor cazare in 15 camere, complet mobilate si utilate la cele mai inalte standarde si de un confort ireprosabil.

camera / noapte:
60 Lei

Pensiunea Liliana

Camere: 25/46     Locuri:

Vila Liliana este situata in Mamaia de Nord, fiind o unitate de cazare clasificata cu 3 stele. Se afla la 200m de mare si la 2 minute distanta fata de plaja Kazeboo.

camera / noapte:
50 Lei

Pensiunea Napoli

Camere: 31/66     Locuri:

 Pensiunea Napoli este o pensiune construita nou si este clasificata la 3 stele. Este situata in Mamaia de Nord la 200m de plaja.

camera / noapte:
100 Lei

Pensiunea Ovidiu Costinesti

Camere: 16     Locuri: 60

Vila Ovidiu din statiuna Costinesti se afla la numai 2 minute de gara statiunii si al 10 minute de mers pe jos departare de plaja. Unitatea este perfecta pentru cei care vin sa se distreze, dar isi doresc si momente de relaxare.

camera / noapte:
40 Lei

Pensiunea Simion

Camere: 21/50     Locuri:

Pensiunea Simion este o unitate de cazare construita in 2004. Aceasta atrage prin designul sau rustic si prin faptul ca asigura confort de 2 stele la un pret mic.

camera / noapte:
60 Lei
© 2021 Cazare Ieftina Online. Toate drepturile rezervate