În curs de procesare...

Toate ofertele de cazare pe Litoral in 2016

14 oferte active

  • Descriere
  • Lista

Cazare ieftina la litoral

Dacă o vacanţă reuşită înseamnă soare, plajă şi distracţie, noi avem soluţia pentru ca această binemeritată vacanţă să fie una îndelungată. Siteul nostru vă oferă o listă mereu înnoită cu cele mai variate posibilităţi de cazare ieftină litoral. Fie că îţi doreşti o vacanţă cu familia sau cu gaşca de prieteni, fie că îţi doreşti un hotel ultramodernizat sau o pensiune cu o atmosferă intimă, siteul nostru îţi pune la dispoziţie o varietate de oferte de cazare ieftină litoral şi cele mai calitative servicii.

Litoralul românesc îţi poate oferi orice tip de vacanţă îţi doreşti, deoarece dispune de o paletă generoasă de posibilităţi de agrement, plaje îngrijite şi, cel mai important, servicii ridicate la standarde europene. Aici te poţi bucura de plajele boeme de la Vama Veche sau 2 Mai, de staţiunile cu o dinamică viaţă de noapte ca şi Mamaia sau Costineşti sau de atmosfera liniştită de la Neptun sau Olimp. La capitolul agrement, litoralul românesc oferă aproape orice experienţă, de la sporturi extreme la expoziţii de pictură. Siteul nostru se ocupă exclusiv de a-ţi oferi cazare ieftină litoral pentru ca tu să te poţi bucura de sporturile acvatice, parcurile de distracţii sau teatrele în aer liber cu care litoralul îşi încântă turiştii.

Litoralul Marii Negre din Romania, întins pe o lungime de peste 200 de kilometri este destinaţia ideală pentru un concediu estival: marea are o salinitate redusă, plajele dispun de nisip fin, iar ţărmul este uniform, în pantă lină. Litoralul pune la dispoziţia turiştilor un număr impresionant de spaţii de cazare, de la hoteluri la pensiuni agroturistice. Echipa noastră se dedică exclusiv selectării posibilităţilor de cazare ieftină litoral, în oricare dintre cele 12 staţiune incluse pe harta turistică estivală.

O cazare ieftină litoral nu înseamnă o diminuare a calităţii serviciilor sau a comfortului din spaţiul de cazare. Ofertele siteului nostru reuşesc să îmbine în mod fericit serviciile ultramoderne cu preţurile competitive pentru ca singura ta grijă în concediu să fie alegerea locului de distracţie. Fiecare unitate de cazare care se regăseşte în oferta siteului nostru dispune de informaţii complete cu privire la condiţiile de cazare. Tot aici puteţi viziona imagini sau vă puteţi bucura de oferte speciale pentru sezonul estival. Ofertele publicate pe siteul nostru sunt actualizate zilnic pentru a vă putea oferi cele mai complete informaţii cu privire la locaţia de cazare aleasă, de la preţ la comodităţi. Ne distingem de alte agenţii de turism prin faptul că suntem preocupaţi în mod deosebit de păstrarea echilibrului dintre preţ şi calitate: misiunea noastră este să oferim întotdeauna o cazare ieftină litoral la cele mai înalte standarde ale calităţii.

Pensiunea Trandafir

Camere: 12     Locuri: 28

Pensiunea Trandafir  este situata pe malul lacului Techirghiol, in zona de vest a statiunii Eforie Nord, oferind vederii o priveliste incantatoare spre lac si in acelai timp o atmosfera linistita si relaxanta.

camera / noapte:
90 Lei

Vila Edel

Camere: 12     Locuri: 30

Vila Edel este amplasata in zona Tomis Mall, cu acces rapid catre plaja Modern. Cazarea se face in 12 camere elegante cu baie proprie si climatizare in fiecare. Preturile sunt accesibile iar conditiile sunt printre cele mai inalte.

camera / noapte:
80 Lei

Vila Fryda

Camere: 8     Locuri: 24

Vila Fryda  se bucura de o asezare aleasa in Eforie Nord, mai exact in cartierul Steaua de Mare, fiind foarte aproape de baze de tratament Steaua de Mare, dar si de plaja.

camera / noapte:
60 Lei

Vila Gemini Costinesti

Camere: 15     Locuri: 50

Vila Gemini se afla la numai 5 minute de plaja principala a statiunii Costinesti si la 150 de metri de gara din Costinesti. Unitatea dispune de 15 camere de cazare, camere de 2, 3 sau 4 locuri.

camera / noapte:
50 Lei

Vila Green House

Camere: 27     Locuri: 68

Vila Green House este situata la o distanta de 5 minute fata de plaja, in una din cele mai linistite si frumoase zone ale statiunii Eforie Nord si poate reprezenta locatia ideala de vacanta pentru multi dintre turisti.

camera / noapte:
80 Lei

Vila Ianis

Camere: 6     Locuri:

Vila Ianis este situata la 900 m de Castelul Bran si beneficiaza de o panorama superba. Unitatea de cazare are un living spatios, bucatarie complet utilata, sala de mese, internet

camera / noapte:
100 Lei

Vila Iris

Camere: 3     Locuri:

Vila Iris este asezata in apropierea plajei, la 200m distanta si de asemenea, aproape de Hanul Piratilor.

camera / noapte:
80 Lei

Vila Luca Costinesti

Camere: 14     Locuri: 42

Vila Luca Tineret din Costinesti este situata pe Str. Crizantemelor nr. 27, langa Hotel Meridian. Vila are doua etaje si o capacitate de cazare de 42 de locuri.

camera / noapte:
40 Lei

Vila Lylla

Camere: 14     Locuri: 30

Vila Lylla din Constanta este foarte aproape de statiunea Mamaia dar si de atractii turistice importante cum ar fi Lacul Tabacarie si Delfinariu. Vila dispune de 30 de locuri de cazare, camere duble si garsoniere. Restaurantul din incinta are o capacitate de 30 de locuri si inca 24 la terasa.

camera / noapte:
100 Lei

Vila Min

Camere: 18     Locuri: 36

Pe litoral, la 3 minute mers pe jos de plaja si la 10 minute de Mamaia, Vila Min ofera 36 de locuri de cazare in conditii dintre cele mai bune si servicii ireprosabile. Preturile pentru cazare sunt mai mult decat accesibile, iar pentru grupuri mai mari de 10 persoane, se ofera reduceri substantiale.

camera / noapte:
80 Lei
© 2021 Cazare Ieftina Online. Toate drepturile rezervate