În curs de procesare...

Toate ofertele de cazare pe Litoral in 2016

14 oferte active

  • Descriere
  • Lista

Cazare ieftina la litoral

Dacă o vacanţă reuşită înseamnă soare, plajă şi distracţie, noi avem soluţia pentru ca această binemeritată vacanţă să fie una îndelungată. Siteul nostru vă oferă o listă mereu înnoită cu cele mai variate posibilităţi de cazare ieftină litoral. Fie că îţi doreşti o vacanţă cu familia sau cu gaşca de prieteni, fie că îţi doreşti un hotel ultramodernizat sau o pensiune cu o atmosferă intimă, siteul nostru îţi pune la dispoziţie o varietate de oferte de cazare ieftină litoral şi cele mai calitative servicii.

Litoralul românesc îţi poate oferi orice tip de vacanţă îţi doreşti, deoarece dispune de o paletă generoasă de posibilităţi de agrement, plaje îngrijite şi, cel mai important, servicii ridicate la standarde europene. Aici te poţi bucura de plajele boeme de la Vama Veche sau 2 Mai, de staţiunile cu o dinamică viaţă de noapte ca şi Mamaia sau Costineşti sau de atmosfera liniştită de la Neptun sau Olimp. La capitolul agrement, litoralul românesc oferă aproape orice experienţă, de la sporturi extreme la expoziţii de pictură. Siteul nostru se ocupă exclusiv de a-ţi oferi cazare ieftină litoral pentru ca tu să te poţi bucura de sporturile acvatice, parcurile de distracţii sau teatrele în aer liber cu care litoralul îşi încântă turiştii.

Litoralul Marii Negre din Romania, întins pe o lungime de peste 200 de kilometri este destinaţia ideală pentru un concediu estival: marea are o salinitate redusă, plajele dispun de nisip fin, iar ţărmul este uniform, în pantă lină. Litoralul pune la dispoziţia turiştilor un număr impresionant de spaţii de cazare, de la hoteluri la pensiuni agroturistice. Echipa noastră se dedică exclusiv selectării posibilităţilor de cazare ieftină litoral, în oricare dintre cele 12 staţiune incluse pe harta turistică estivală.

O cazare ieftină litoral nu înseamnă o diminuare a calităţii serviciilor sau a comfortului din spaţiul de cazare. Ofertele siteului nostru reuşesc să îmbine în mod fericit serviciile ultramoderne cu preţurile competitive pentru ca singura ta grijă în concediu să fie alegerea locului de distracţie. Fiecare unitate de cazare care se regăseşte în oferta siteului nostru dispune de informaţii complete cu privire la condiţiile de cazare. Tot aici puteţi viziona imagini sau vă puteţi bucura de oferte speciale pentru sezonul estival. Ofertele publicate pe siteul nostru sunt actualizate zilnic pentru a vă putea oferi cele mai complete informaţii cu privire la locaţia de cazare aleasă, de la preţ la comodităţi. Ne distingem de alte agenţii de turism prin faptul că suntem preocupaţi în mod deosebit de păstrarea echilibrului dintre preţ şi calitate: misiunea noastră este să oferim întotdeauna o cazare ieftină litoral la cele mai înalte standarde ale calităţii.

Vila Montana

Camere: 10/20     Locuri:

Vila Montana este o constructie moderna cotata la 3 stele, situata in statiunea turistica Mamaia. Vila a fost deschisa in anul 2008 si are o capacitate de 10 camere.

camera / noapte:
90 Lei

Vila Nina

Camere: 10/26     Locuri:

Vila Nina este asezata in Mamaia de Nord, la 300m distanta fata de plaja. Aceasta a fost clasificata la 3 stele si ofera confortul necest unei vacante relaxante.

camera / noapte:
80 Lei

Vila Norica

Camere: 13/26     Locuri:

Vila Norica se afla la aproximativ 350m de plaja. Apropierea de plaja si faptul ca se alfa situata intre statiunile Mamaia si Navodari sunt doua din beneficiile pe care le aduce pensiunea.

camera / noapte:
79 Lei

Vila Oranj Costinesti

Camere: 23     Locuri: 46

Vila Oranj din Costinesti este o constructie relativ recenta, care a fost inaugurata in 2005. Unitatea este clasificata la 3 stele, furnizand turistilor servicii de cazare de calitate.

camera / noapte:
70 Lei

Vila Popa Costinesti

Camere: 16     Locuri: 32

Vila Popa Cezar din Costinesti este amplasata intr-o zona linistita, la doar la 400-500 m sau 10-15 minute de mers pe jos de malul marii. Vila ofera cazare in 16 camere, mobilate cu mult gust si dotate toate cu grup sanitar propriu.

camera / noapte:
40 Lei

Vila Popoiu Costinesti

Camere: 12     Locuri: 40

Casa Popoiu se afla la numai 200 de metri de plaja, in apropierea Garii Costinesti, mai exact in partea centrala a statiunii, intr-un loc unde veti fi inconjurat de vegetatie si unde va veti putea relaxa pe deplin.

camera / noapte:
49 Lei

Vila Steffy Costinesti

Camere: 8     Locuri: 16

Casa Steffy este o constructie recenta, anul inaugurarii fiind 2009, astfel incat toate dotarile si echipamentele ce functioneaza in interiorul unitatii sunt foarte moderne. Cladirea este compusa din parter si trei etaje.

camera / noapte:
40 Lei
© 2021 Cazare Ieftina Online. Toate drepturile rezervate