În curs de procesare...

Oferte cazare ieftina in Mamaia

11 anunturi

  • Descriere
  • Lista

Oferte de cazare ieftina in Mamaia

De la an la an, cu toţii ne dorim ca vacanţa viitoare să o depăşească pe cea precedentă pentru că zilele libere sunt foarte importante, fiind perioada în care trebuie să ne refacem forţele de lucru, dar să şi experimentăm lucruri noi, pentru a ne bucura de viaţă. Tocmai de aceea, noi încercăm mereu să avem pentru dumneavoastră, cele mai rentabile locuri de cazare în multe din staţiunile româneşti, pentru că este păcat să nu ne bucurăm, în primul rând, de ceea ce ţara noastră frumoasă, are de oferit.

Mulţi dintre dumneavoastră îşi doresc să meargă, cel puţin câteva zile, la mare, vara pentru a se răcori şi a se bronza, aşadar, vă punem la dispoziţie oferte de cazare ieftină Mamaia, pentru ca dumneavoastră să alegeţi şi această staţiune de pe litoral.

Mamaia este cunoscută ca fiind o staţiune mai scumpă, pentru că de-a lungul timpului, aceasta s-a dezvoltat foarte mult şi este vizitată frecvent de persoanele cunoscute din România, mai ales că aici sunt şi multe hoteluri renumite şi restaurante stilate. Cu toate acestea, noi facem posibil ca oricine să petreacă câteva zile în această staţiune, prin cazarea ieftină pe care o găsim mereu, pentru toţi clienţii noştri.      

Pe lângă faptul că există posibilitatea să vă întâlniţi cu personalitatea preferată, în Mamaia, vă bucuraţi de asemenea, de un nisip fin, curat, de o plajă întinsă şi mereu curată pentru ca grija dumneavoastră să fie doar relaxarea totală. În plus, dacă vă doriţi o zi de aventură aveţi la dispoziţie parcul acvatic, care este o adevărată pentru atracţie pentru cei mici, dar la fel şi pentru adulţi, prin toboganele de toate dimensiunile. Un alt mod de a vă petrece timpul liber, este să vizitaţi Delfinariul, unde pinguinii şi delfinii aşteaptă turiştii pentru a-i încânta. Odată cu lăsarea serii, Mamaia este plină de viaţă, faleza este plină de turişti şi cu siguranţă şi dumneavoastră o să vă simţiţi extrem de bine bucurându-vă de liniştea mării. Pentru a admira întreaga staţiune, aveţi de altfel şi posibilitatea să faceţi o plimbare cu telegondola, o altă atracţie a staţiunii. 

Litoralul este foarte apreciat de către români pentru că marea este mereu impresionantă, iar vacanţa pe plajă înseamnă odihnă, linişte şi distracţie în acelaşi timp, mai ales că vacanţa tuturor trebuie să fie un prilej de a ne bucura de frumuseţile vieţii, tocmai de aceea venim în sprijinul dumneavoastră cu cazare ieftină Mamaia. 

Casa Radu

Camere: 8/16     Locuri:

Vila Radu este situata pe malul lacului Siutghiol, la intrarea in Mamaia. Confortul oferit este de 3 stele, iar conditiile si serviciile de cea mai buna calitate.

camera / noapte:
80 Lei

Hostel Casa de la Mare

Camere: 18/36     Locuri:

Hostel Casa de la Mare este un complex alcatuit din 3 case. Acestea au fost date in folosinta in anul 2007, sunt constructii moderne cu mobilier nou care asigura confortul necesar unei vacante relexante.

camera / noapte:
60 Lei

Pensiunea Beta

Camere: 14/28     Locuri:

Pensiunea Beta este asezata la 400m de plaja, in statiunea Mamaia in apropiere de complexul Scoica Land. Pensiunea a fost data in folosinta in anul 2008, ea fiind modern mobilata si utilata.

camera / noapte:
60 Lei

Pensiunea Coty

Camere: 11/34     Locuri:

Pensiunea Coty se afla la o distanta de 500m de plaja, in Mamaia de Nord la 2km de statiunea Mamaia.

camera / noapte:
59 Lei

Pensiunea Liliana

Camere: 25/46     Locuri:

Vila Liliana este situata in Mamaia de Nord, fiind o unitate de cazare clasificata cu 3 stele. Se afla la 200m de mare si la 2 minute distanta fata de plaja Kazeboo.

camera / noapte:
50 Lei

Pensiunea Napoli

Camere: 31/66     Locuri:

 Pensiunea Napoli este o pensiune construita nou si este clasificata la 3 stele. Este situata in Mamaia de Nord la 200m de plaja.

camera / noapte:
100 Lei

Pensiunea Simion

Camere: 21/50     Locuri:

Pensiunea Simion este o unitate de cazare construita in 2004. Aceasta atrage prin designul sau rustic si prin faptul ca asigura confort de 2 stele la un pret mic.

camera / noapte:
60 Lei

Vila Ianis

Camere: 6     Locuri:

Vila Ianis este situata la 900 m de Castelul Bran si beneficiaza de o panorama superba. Unitatea de cazare are un living spatios, bucatarie complet utilata, sala de mese, internet

camera / noapte:
100 Lei

Vila Iris

Camere: 3     Locuri:

Vila Iris este asezata in apropierea plajei, la 200m distanta si de asemenea, aproape de Hanul Piratilor.

camera / noapte:
80 Lei

Vila Montana

Camere: 10/20     Locuri:

Vila Montana este o constructie moderna cotata la 3 stele, situata in statiunea turistica Mamaia. Vila a fost deschisa in anul 2008 si are o capacitate de 10 camere.

camera / noapte:
90 Lei
© 2021 Cazare Ieftina Online. Toate drepturile rezervate