În curs de procesare...

Oferte cazare ieftina la Munte in Romania

36 oferte

Cazare ieftina la munte

Cum ar fi dacă v-aţi putea permite orice vacanţă, în orice staţiune montană a ţării? Dacă sunteţi un împătimit al sporturilor de iarnă sau doar dornic de o aventură în braţele primitoare ale naturii, noi avem soluţia pentru dumneavoastră. Siteul nostru vă pune la dispoziţie o listă cu cele mai bune oferte de cazare ieftină munte. Trebuie doar să alegeţi locaţia potrivită pentru vacanţa dumneavoastră, cea care răspunde gustului dumneavoastră pentru natură şi aventură.

Cu peisaje extraordinare şi o multitudine de posibilităţi de agrement, o vacanţă la munte este soluţia ideală pentru cei care doresc să petreacă timp departe de stresul cotidian. Scena turistică a României se mândreşte cu staţiunile ei montane, apreciate la nivel naţional şi internaţional atât de iubitorii sporturilor de iarnă, cât şi de cei care găsesc apropierea de natură reînvigorantă. Ofertele noastre de cazare ieftină la munte înseamnă că vă puteţi bucura de toate aceste atracţii, dar şi de servicii de o calitate excepţională.

Fiecare staţiune montană din România are o suită de hoteluri, vile, pensiuni şi cabane, fiecare cu specificităţile sale de acomodări şi oferte de agremente. Siteul nostru a selectat dintre acestea cele care, la ora actuală, au cele mai competitive preţuri şi cele mai ridicate standarde pentru serviciile pe care le oferă. Cu alte cuvinte, cazare ieftină munte înseamnă că vă puteţi bucura o mai mare perioadă de timp de atmosfera intimă şi comfortabilă a locaţiilor de cazare modernizate.

Fie că alegeţi o variantă cu tematică rustică, fie că doriţi lux şi eleganţă, lista noastră de oferte de cazare ieftină la munte vă pune la dispoziţie o atmosferă relaxantă, potrivită pentru o reală şi preţioasă evadare din cotidian. Gazdele primitoare ale staţiunilor montane din ţară vor răspunde oricăror nevoie, la cele mai ridicate standarde, la dispoziţia dumneavoastră fiind puse atât restaurantele proprii, cât şi diverse posibilităţi de agrement. Ospitalitatea de renume a staţiunilor alpine este susţinută de ani de experienţă în turism, iar modernizarea recentă a acestora a presupus includerea de servicii ultramoderne. Chiar dacă vă oferim cazare ieftină munte şi posibilitatea de a vă pregăti vacanţele nu doar în funcţie de buget, aceasta nu înseamnă că nu vă putem oferi şi cele mai înalte servicii. Ofertele de cazare de care dispunem vin din partea unor pensiuni sau hoteluri care pun clientul pe primul loc şi al căror succes este strâns legat de satisfacţia clienţilor.

Acum vă puteţi permite aventura sau binemeritatul răsfăţ al unei vacanţe la înălţime, într-un cadru natural fascinant şi bucurându-vă de cele mai calitative servicii! Siteul nostru are grijă să vă ofere cele mai ieftine variante de cazare pentru ca vacanţa dumneavoastră să nu se limiteze la buget.

Vila Floare De Colt

Camere: 6     Locuri: 15

Vila Floare De Colt se bucura de asezarea intr-un cadru natural deosebit, in imediata apropiere a Castelului Peles, unul din principalele obiective turistice ale orasului Sinaia, oferind turistilor un peisaj unic si impresionant aspura Muntilor Bucegi si Muntii Piatra Craiului.

camera / noapte:
80 Lei

Casa Elena Busteni

Camere: 2     Locuri: 5

Casa Elena din Busteni este situata la poalele Muntilor Bucegi, intr-o zona extrem de linistita si in acelasi timp foarte aproape de principalele puncte turistice ale orasului Busteni. In aceasta zona merita vizitate: Telecabina, Cascada Urlatoare, Manastirea Caraiman.

camera / noapte:
50 Lei

Pensiunea Micsunica

Camere: 8     Locuri: 20

Pensiunea Micsunica din Sinaia este situata intr-o zona linistita, cu multa verdeata, fiind usor accesibila turistilor cvare vin dinspre DN1 si nu numai. Aceasta ofera spre cazare 20 de locuri ce sunt repartizate in 6 camere duble si 2 apartamente.

camera / noapte:
80 Lei

Pensiunea La Teleferic

Camere: 7     Locuri: 14

Pensiunea La Teleferic este un loc plin de farmec si flori, din mijlocul naturii, unde turistii se pot bucura de aerul rece si curat de munte, de verdeata din timpul verii sau de zapada anotimpului alb.

camera / noapte:
100 Lei

Pensiunea Casa Felix

Camere: 9     Locuri: 24

Pensiunea Casa Felix din Sinaia sta la dispozitita turistilor cu o oferta de cazare vasta si variata: 3 garsoniere si 6 camere duble. Aceasta dispune si de un living spatios si luminos.

camera / noapte:
80 Lei

Pensiunea TUI

Camere: 7     Locuri: 15

Pensiunea Tui ofera turistilor cazare in conditiile unui confort deosebit, bucurandu-se in acelasi timp de situare ultracentrala in cadrul statiunii Sinaia, la doar 5 minute distanta fata de telecabina si in apropiere de numeroasele posibilitati de distractie din oras.

camera / noapte:
80 Lei

Vila Andu

Camere: 7/14     Locuri:

camera / noapte:
55 Lei

Pensiunea Rustik

Camere: 7/14     Locuri:

Pensiunea Rustik poate fi gasita pe partea stanga la intrarea in Predeal. Este o pensiune clasificata la 3 stele.

camera / noapte:
60 Lei

Pensiunea Casa Ana (Verde)

Camere: 13/38     Locuri:

Pensiunea Casa Ana este clasificata la 3 stele modern mobilata si cu un design unic imbinand rusticul cu modernul. Se alfa la 150m distanta de partiea Alpin si la 30m de patinuarul din Predeal.

camera / noapte:
80 Lei

Vila Silvia

Camere: 7/14     Locuri:

Vila Silvia se bucura de o pozitie excelenta, fiind situata la 110m altiudine, in statiunea turistica Predeal.

camera / noapte:
80 Lei
© 2021 Cazare Ieftina Online. Toate drepturile rezervate