În curs de procesare...

Penisunea Maya

Jeciu Oana   (0721 836 536 )

Penisunea Maya se bucura de o asezare ideala fiind atat in apropierea plajei, la mai putin de 10 minute de mers pe jos dar si la 5 minute distanta fata de centrul statiunii, fiind asadar locatia ideala pentru a-ti petrece vacanta.

Gazdele pensiunii va vor face sa va simtiti cu siguranta ca acasa, avand la dispozitie toate dotarile de care pensiunea beneficiaza: gratar, foisor cu TV si balansoar in curte, ideale pentru petrecerile in aer liber, avand la dispozitie o curte cu gradina imensa de 400 mp, cu locuri de joaca special amenajate pentru copii. In foisorul de afara este amenajata si bucataria, cu toate utilitatile de care turistii au nevoie pentru a pregati mese delicioase.

Pensiunea Maya dispune de 5 camere duble, mobiltate cu eleganta, cu paturi matrimoniale, racoroase si decorate in culori calde.

Facilitati de cazare: frigider in cadrul pensiunii, foisor in curte cu acces la bucatarie, internet wireless, curte mare cu gradina, parcare in curte, masina dvs fiind in siguranta in permanenta, gratar/barbeque, loc amenajat de joaca.

Facilitati camere: frigider in camera, baie proprie, uscator de par, camere cu balcon, aer conditionat, baie in camera, TV, uscator de par.

Camera/noapte:
70 Lei/noapte
location
© 2021 Cazare Ieftina Online. Toate drepturile rezervate