În curs de procesare...

Pensiunea Andra Costinesti

0722 610 791, 0788 973 316  (Guliu Iancu )

Pensiunea Andra va garanteaza RASFAT si RELAXARE!

Printre serviciile si dotarile cu care venim in intampinarea clientilor anul acesta se numara: plata cu tichete de vacanta si accesul gratuit la internet wireless!

Pensiunea Andra din statiunea Costinesti este clasata, conform standardelor in doeniu, la  3 margarete, fapt ce este de fapt garantia petrecerii unei vacante minunate la malul marii, beneficiind de servicii de cea mai buna calitate.  Unitatea este situata in zona de nord a statiunii Costinesti, vis-a-vis de epava si la circa 30 de metri de plaja, fapt ceea ce face din Pensiunea Andra un loc foarte cautat de catre turisti!

Pensiunea Andra va puen al dispozitie 14 camere duble, toate dotate cu minibar, TV cu cablu, grup sanitar cu cabina de dus, internet wireless si aer conditionat (optional). 8 dintre aceste camere au vedere directa la mare, oferind turistului o perspectiva incredibila la rasaritul si apusul soarelui.

Daca exista cerere, unitatea ofera pensiune completa sau demipensiune. De asemenea, mentionam ca se accepta si palta cu bonuri de amsa!

VA ASTEPTAM CU DRAG!

Camera/noapte:
50 Lei/noapte
location
© 2021 Cazare Ieftina Online. Toate drepturile rezervate