În curs de procesare...

Pensiunea La Cristina

0745.385.772  (Ing. Cristina Dobrota)

Pensiunea La Cristina este situata in zona centrala a orasului Sinaia, in imediata apropiere a Hotelului International, bucurandu-se de asemenea de apropierea fata de principalele obiective turistice din zona.

Aceasta se bucura de a fi este membru fondator al "Asociatiei Turistice Sinaia" si le ofera turististilor care isi aleg drept locatie de cazare pensiunea, un discount de 10% la unele din cele mai bune restaurante din Sinaia.

Locurile de cazare sunt repartizate in camere duble, mobilate cu gust si rafinament, cu pat matrimonial sau cu pat simplu in cadrul celor doua corpuri de care dispune pensiunea.

Dotari si agrement :

  • curte mare in care sunt amenajate locuri de parcare pentru aproximativ 14 masini, loc de joaca pentru copii;
  • curtea este supravegheta cu camere video atat in timpul zilei cat si pe toata durata noptii, pentru a oferi un plus de siguranta turistilor;
  • foisor in curte, cu loc amenajat pentru relaxare si pentru a servi delicioasele fripturi facute pe gratar, in aer liber;
  • 2 bucatarii spatioase, complet utilate, cu acces in permanenta pentru turistii nostri.
  • living-uri amenajate la fiecare nivel al vilelor;
  • sala mare la demisol (Crama) cu o capacitate de 45 de locuri, amenajata in stil rustic, unde pot fi organizate petreceri sau turistii se pot relaxa jucand diferite jocuri: sah, rummy, carti, table, etc.; aceasta este dotata si cu masa de tenis.
  • camerele sunt dotate cu balcoane imense, ideale pentru admira frumusetea naturii si a padurilor din imprejurimi.
  • se pot organiza diferite trasee turistice sau drumetii, Pensiunea "La Cristina" punand la dipsozitia turistilor un autoturism de teren Nissan Terano Ii.

Facilitati cazare: frigider, transport auto gratuit sau parcare asigurata pentru clienti, masa de ping-pong, living cu TV, sala de conferinte, internet wireless, crama curte mare si gradina, acces in permanenta la cele 2 bucatarii si la sala de mese, foisor in curte, gratar/barbeque, loc amenajat de joaca pentru copii.

Facilitati camere: internet, frigider in camera, uscator de par, camere cu balcon, incalzire centrala, baie proprie, TV.

Camera/noapte:
60 Lei/noapte
location
© 2019 Cazare Ieftina Online. Toate drepturile rezervate