În curs de procesare...

Pensiunea La Famiglia

0745.171.315  (Constantin Giurgea)

Pensiunea La Famiglia  este situata la doar 200 m de plaja, oferindu-le turistilor cazare in 15 camere, complet mobilate si utilate la cele mai inalte standarde si de un confort ireprosabil: paturi matrimoniale cu saltele ortopedice, bai proprii (cabine dusuri cu hidromasaj) si aer conditionat, internet, TV, frigider, uscator de par, incalzire centrala, balcon cu vedere spre mare.

In cadrul pensiunii turistii au acces la living-ul spatios si luminos, servicii de restaurant Belona, parcare, curte cu loc pentru gratar si foisor, acces la bucatarie complet utilata, internet wireless, leagan pentru adulti si copii, hamac.

Facilitati cazare: transport auto, TV in living, frigider in unitate, fax, masa de ping-pong, internet wireless, parcare, gradina/curte, bucatarie si terasa la umbra boltei de vita de vie, foisor in curte, loc pentru gratar, loc amenajat de joaca, restaurant-autoservire Belona, sunt acceptate animale de companie.

Facilitati camere: bai proprii, incalzire centrala, internet, frigider, uscator de par, camere cu balcon, incalzire centrala, aer conditionat, TV.

Camera/noapte:
60 Lei/noapte
location
© 2021 Cazare Ieftina Online. Toate drepturile rezervate