În curs de procesare...

Pensiunea Maria

0744.335.960  (Petrariu Mariana)

Pensiunea Maria este asezata in centrul orasului  Sinaia, la doar cativa metri de parcul orasului si la 10 de minute de mers pe jos distanta fata de Castelul Peles, unul din principalele obiective turistice din Sinaia. Penisunea se bucura in acelasi timp si de situarea intr-o zona linistita si ferita de zgomotul strazii, bucurandu-se de o curte interioara mare, cu multa verdeata.

Exteriorul pensiunii este unul cu aspect rustic, monta, dar camerele din interior sunt mobilate cu gust si rafinament, bucurandu-se de toate dotarile ultramoderne.
Principalele obiective pe care turistii le pot vizita si care sunt asezate in apropierea pensiunii sunt: Cazinoul Sinaia, Castelul Peles, Parcul orasului cu toate frumusetile lui si o sumedenie de alte atractii si posibilitati de distractie, precum baruri, cluburi si restaurante.

Oferta de cazare este una mare si variata:

  • 4 camere matrimoniale fiecare mobilate in stil unic, pentru a multumi in acest sens orice fel de gust, pe care turistii il pot avea: rustica, moderna, matrimoniala de lux, si matrimoniala cu jacuzzi(garsoniera, cu un mic living).
  • 4 apartamente pentru 2 persoane, compuse din dormitor si living.

Facilitati cazare: frigider in unitate, transport auto, internet wireless, parcare, curte mare si gradina, gratar/barbeque, masaj si jacuzzi, spalatorie, loc de joaca amenajat pentru copii, camere cu mobilier modern, bucatarie modern utilata (frigider, filtru si fierbator de cafea, cuptor cu microunde), se accepta tichete de vacanta si plata cu cardul.

Facilitati camere: baie proprie cu cada, jacuzzi in camera, incalzire centrala, internet, frigider, camera, uscator de par, camere cu balcon, TV.

Camera/noapte:
70 Lei/noapte
location
© 2021 Cazare Ieftina Online. Toate drepturile rezervate