În curs de procesare...

Pensiunea Stejeris Brasov

0268476249  (Receptie )

Pensiunea Stejaris este situata in Brasov. pe drumul spre Poiana Brasov, intr-un cadru natural fara asemanare, unde veti putea admira o panorama asupra orasului ce iti taie rasuflarea. Datorita amplasarii deosebite, pensiunii face posibil accesul foarte usor spre statiunea Poiana Brasov, dar si catre centrul istoric al Brasovului.

Ne laudam cu serviciile deosebit de atractice ale restaurantului nostru, clasat la 3 stele si renumit printre mancaciosi. Folosim doar produse proaspete si ingrediente de calitate pentru a va crea o experienta culinara unica. Retete folosite sunt si ele inedite: salau cu raci, muschi de vita cu sos de nuci, coaste de porc marinate in wisky, terina de ciocolata alba cu fructe de padure. Toate acestea le udam cu un vin de exceptie si succesul este garantat. Daca nu v-a convins descrierea, va asteptam sa simtiti pe propriile papile gustative!
 
De asemenea, gradina pensiunii este o atractie turistica in sine. Are peste 2000 de mp si este amenajta atent cusute de tufe de trandafiri, soiuri de conifere, meri si peri. Va puteti indrepta pasii spre aceasta daca vreti sa va rataciti intr=un peisaj de poveste!
 
Va asteptam cu drag!
Camera/noapte:
100 Lei/noapte
location
© 2021 Cazare Ieftina Online. Toate drepturile rezervate