În curs de procesare...

Pensiunea TUI

0722.427.636  (Lucia Enescu)

Pensiunea Tui ofera turistilor cazare in conditiile unui confort deosebit, bucurandu-se in acelasi timp de situare ultracentrala in cadrul statiunii Sinaia, la doar 5 minute distanta fata de telecabina si in apropiere de numeroasele posibilitati de distractie din oras. De asemenea aceasta se afla in apropierea celor mai importante sali de conferinta din oras, fiind ideala pentru persoanele care cauta cazare in interes de afaceri, dar si pentru cei care sunt in cautarea linistii si relaxarii.

Locurile de cazare sunt impartite in cele 7 camere de care aceasta dispune, iar intr-o cladire separata de corpul pensiunii, proprietarii pun la dispozitia turistilor un apartament pentru 4 persoane, cu o suprafata de 50 mp, cu centrala proprie de incalzire. Apartamentul este compus din 2 camere duble, 2 bai, minibucatarie dotata cu: frigider, spalator de vase, cuptor cu microunde.

Facilitati cazare: se asigura in mod gratuit transportul turistilor de la gara pana la pensiune, parcare, frigider in unitate, living cu TV, terasa, internet, curte mare cu gradina, acces la bucatarie, spalatorie, tichete de vacanta.

Facilitati camere: baie proprie cu cada pentru fiecare camera, uscator de par, camere cu balcon, incalzire centrala, camera cu TV, internet in camera.

Camera/noapte:
80 Lei/noapte
location
© 2021 Cazare Ieftina Online. Toate drepturile rezervate