În curs de procesare...

Oferte cazare ieftina in Predeal

7 oferte

  • Descriere
  • Lista

Oferta cazare in Predeal 

Staţiunea montană Predeal este destinaţia ideală de vacanţă atât pentru iubitorii sporturilor de iarnă sau cei îndrăgostiţi de natură, cât şi pentru cei care îşi doresc un weekend romantic cu persoana iubită sau o vacanţă relaxantă împreună cu familia. Deoarece Predealul are o ofertă diversificată de agrement, staţiunea oferă şi o vastă listă a posibilităţilor de cazare. Site-ul nostru vă pune la dispoziţie cele mai avantajoase oferte, misiunea noastră fiind aceea de a vă oferi o cazare ieftină, fără a reduce calitatea serviciilor. Pentru a găsi cazare ieftină Predeal trebuie doar să accesaţi lista ofertelor de cazare de pe acest site - sunteţi la un click depărtare de una dintre cele mai frumoase vacanţe alpine.

Aşezat la poalele Bucegilor, Predealul este oraşul românesc care se găseşte la cea mai mare altitudine, de peste o mie de metri. De la sporturi de iarnă la drumeţii estivale, Predealul are de oferit cele mai fascinant peisaje şi cele mai aventuroase posibilităţi de agrement.  În afară de renumitele pârtii de schi, Predealul dispune şi de o serie de obiective turistice cu o deosebită însemnătate istorică şi culturală. Aici puteţi vizita mănăstirea Predeal şi cimitirul legionar aflat în vecinătatea acesteia, biserica alpină Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena sau vila mareşalului Antonescu. În plus, o mare parte din renumele acestei staţiuni poate fi atribuit efectului curativ al aerului din această regiune, o vacanţă oricât de scurtă fiind una cu deosebite beneficii medicale.

Cu o generoasă paletă în ceea ce priveşte posibilităţile de agrement, Predealul este recunoscut mai ales pentru atmosfera caldă şi cadrul primitor. Majoritatea vilelor şi pensiunilor din această staţiune au amenajate spaţii exterioare potrivite activităţilor în aer liber, iar arhitectura acestora este una care profită din plin de peisajul splendid al munţilor. Fie că optaţi pentru cazare ieftină într-o vilă, o pensiune sau într-un hotel, garantăm că veţi fi fermecaţi de ospitalitatea şi comfortul acestora. Cu dotări ultramoderne, restaurante proprii cu meniu variat şi oferte de agrement personalizate nevoilor dumneavoastră, hotelurile din Predeal sunt alegerea potrivită pentru o vacanţă la înălţime.

Predealul a primit statutul de staţiune turistică chiar înainte de a deveni oraş, de aceea se poate mândri cu o veritabilă tradiţie turistică. Această tradiţie a condus la o deosebită competitivitatea şi în aria posibilităţilor de cazare, de aceea a găsi cazare ieftină Predeal nu înseamnă a renunţa la servicii de calitate.

Majoritatea vilelor, pensiunilor şi hotelurile din această staţiune şi-au ridicat standardele la nivel internaţional, iar preţurile practicate sunt şi ele supuse fluctuaţiilor. Site-ul nostru se ocupă exclusiv de reperarea acestor schimbări în preţul ofertelor, putându-vă astfel oferi o cazare ieftină, dar menţinând calitatea serviciilor. 

Pensiunea Casa Ana (Verde)

Camere: 13/38     Locuri:

Pensiunea Casa Ana este clasificata la 3 stele modern mobilata si cu un design unic imbinand rusticul cu modernul. Se alfa la 150m distanta de partiea Alpin si la 30m de patinuarul din Predeal.

camera / noapte:
80 Lei

Pensiunea Paraul Ursului

Camere: 7/14     Locuri:

Pensiunea Paraul Ursului este situata la intrarea in Predeal si se defineste printr-o ambianta prietenoasa, placuta si uimeste prin calitatea serviciilor oferite la un pret minim.

camera / noapte:
80 Lei

Pensiunea Rustik

Camere: 7/14     Locuri:

Pensiunea Rustik poate fi gasita pe partea stanga la intrarea in Predeal. Este o pensiune clasificata la 3 stele.

camera / noapte:
60 Lei

Vila Andu

Camere: 7/14     Locuri:

camera / noapte:
55 Lei

Vila Predeal Holiday

Camere: 12/35     Locuri:

Vila este amplasata la liziera padurii si ofera conditii excelente de cazare, la nivelul stelelor la care este clasificata.

camera / noapte:
90 Lei

Vila Silvia

Camere: 7/14     Locuri:

Vila Silvia se bucura de o pozitie excelenta, fiind situata la 110m altiudine, in statiunea turistica Predeal.

camera / noapte:
80 Lei

Vila Stil

Camere: 7/20     Locuri:

Vila Stil este situata in Predeal, la 1030m, la o distanta de 300m de partii. Arhitectura vilei este deosebita, ofera liniste deplina intr-o ambianta calduroasa.

camera / noapte:
80 Lei
© 2022 Cazare Ieftina Online. Toate drepturile rezervate