În curs de procesare...

Oferte cazare ieftina in Sinaia

8 oferte

  • Descriere
  • Lista

Oferte de cazare in Sinaia

Situat la poalele muntilor Bucegi, orasul Sinaia reprezinta destinatia perfecta ce imbina relaxarea si cultura. Fiind una din cele mai vizitate statiuni montane, aceasta ofera turistilor ocazia de a se bucura de peisajele pitoresti, monumente arhitecturale si distractii variate pentru toate varstele. Amatorii de odihna, cure balneo-climaterica, sport si drumetie revin in fiecare an in aceasta adevarata “Perla a Carpatilor” pentru bogatiile ei nemuritoare. Pentru cazare ieftina Sinaia, ati ajuns in locul potrivit! Aici veti gasi oferte mereu actualizate, la preturi mici si in conditii dintre cele mai bune!

Sinaia se afla la o altitudine cuprinsa intre 798 si 1055 m, pe versantul sud-estic al Masivului Bucegi, de-a lungul vaii raului Prahova. Orasul este situat la o distanta de circa 60 km nord-vest de Ploiesti si la 50 km sud de Brasov, pe soseaua DN1, beneficiind si de cai ferate de acces.

Aici poti respira aerul istoriei, personalitati ca Mihai I, Carol al II-lea sau regina Elisabeta fiind strans legate de acest oras. Numele lui provine de la Muntele Sinai si a fost dat in 1695 de catre spatarul Mihail Cantacuzino care a ctitorit manastirea Sinaia, supranumita “Catedrala Carpatilor”.

Obiectivele turistice pe care le poti vizita in Sinaia tin de vasta traditie culturala a orasului. Castelul Peles a fost resedinta de vara a regelui Carol I, fiind unul din cele mai spectaculoase  monumente arhitecturale ale Europei. Cazinoul este locul unde sunt gazduite diverse evenimente, expozitii, manifestari artistice si culturale, reuniuni nationale si internationale, fiind un adevarat centru artistic si politic al tarii. Manastirea Sinaia este simbolul regasirii spiritualitaii, strajuind de sute de ani orasul care ii poarta numele. Casele memoriale atesta prezenta unor importanti oameni ai culturii autohtone ce au fost atrasi si inspirati de frumusetea locului. George Enescu, Nicolae Iorga si Anastasie Simu sunt elogiati in edificiile in care si-au desfasurat activitatea.

Ca turist, te poti bucura de minunatiile orasului atat vara, cand culmile inverzite ale muntilor iti ofera posibilitatea de a te racori in natura, cat si iarna, cand poti profita de oportunitatile de a practica sporturile de iarna, existand doua partii de ski si transport prin telecabina. Drumetiile pe munte te pot conduce pe platoul Bucegilor, unde poti vedea Babele si Sfinxul, sau la crucea de pe Caraiman. De asemenea, poti admira stancile din Poiana Stanei, te poti relaxa in parcul Dimitrie Ghica sau poti vizita Muzeul Rezervatiei Bucegi.

Site-ul nostru va ofera o mare varietate de unitati de cazare ieftina Sinaia, fiind cunoscut prin confortul hotelurilor si caldura primitoare a pensiunilor, iar terasele si magazinele pot reprezenta un mod placut de petrecere a timpului liber.

Pensiunea Casa Felix

Camere: 9     Locuri: 24

Pensiunea Casa Felix din Sinaia sta la dispozitita turistilor cu o oferta de cazare vasta si variata: 3 garsoniere si 6 camere duble. Aceasta dispune si de un living spatios si luminos.

camera / noapte:
80 Lei

Pensiunea La Teleferic

Camere: 7     Locuri: 14

Pensiunea La Teleferic este un loc plin de farmec si flori, din mijlocul naturii, unde turistii se pot bucura de aerul rece si curat de munte, de verdeata din timpul verii sau de zapada anotimpului alb.

camera / noapte:
100 Lei

Pensiunea Maria

Camere: 8     Locuri: 16

Pensiunea Maria este asezata in centrul orasului  Sinaia, la doar cativa metri de parcul orasului si la 10 de minute de mers pe jos distanta fata de Castelul Peles, unul din principalele obiective turistice din Sinaia.

camera / noapte:
70 Lei

Pensiunea Micsunica

Camere: 8     Locuri: 20

Pensiunea Micsunica din Sinaia este situata intr-o zona linistita, cu multa verdeata, fiind usor accesibila turistilor cvare vin dinspre DN1 si nu numai. Aceasta ofera spre cazare 20 de locuri ce sunt repartizate in 6 camere duble si 2 apartamente.

camera / noapte:
80 Lei

Pensiunea TUI

Camere: 7     Locuri: 15

Pensiunea Tui ofera turistilor cazare in conditiile unui confort deosebit, bucurandu-se in acelasi timp de situare ultracentrala in cadrul statiunii Sinaia, la doar 5 minute distanta fata de telecabina si in apropiere de numeroasele posibilitati de distractie din oras.

camera / noapte:
80 Lei

Vila Floare De Colt

Camere: 6     Locuri: 15

Vila Floare De Colt se bucura de asezarea intr-un cadru natural deosebit, in imediata apropiere a Castelului Peles, unul din principalele obiective turistice ale orasului Sinaia, oferind turistilor un peisaj unic si impresionant aspura Muntilor Bucegi si Muntii Piatra Craiului.

camera / noapte:
80 Lei

Vila Holiday Houses

Camere: 21     Locuri: 24

Vila Holiday Houses  este formata din 2 corpuri, mai exact 2 vile, situate in Sinaia, intre Taverna Sarbului si Casa Schiorilor, foarte aproape de telegondola.

camera / noapte:
100 Lei
© 2022 Cazare Ieftina Online. Toate drepturile rezervate