În curs de procesare...

Vila Floare De Colt

0723.875.692  (Popescu Lucia)

Vila Floare De Colt se bucura de asezarea intr-un cadru natural deosebit, in imediata apropiere a Castelului Peles, unul din principalele obiective turistice ale orasului Sinaia, oferind turistilor un peisaj unic si impresionant aspura Muntilor Bucegi si Muntii Piatra Craiului.

Capacitatea de cazare a pensiunii este de 15-17 locuri, dispuse in cadrul a 2 apartamente si o garsoniera, in conditii deosebite de confort.

Cele doua apartamente sunt amenajate diferit, cel familial este compus din 4 dormitoare cu 2 si 3 paturi, bucatarie complet mobilata si utilata si bai proprii pentru fiecare camera.
Al doilea apartament este un apartament intim cu mansarda, compus din 2 dormitoare matrimoniale, living, bucatarie si baie (la cerere mai poate fi amenajat un pat suplimentar, in functie de numarul de turisti care isi doresc cazare).

Garsoniera este locatia ideala pentru cuplurile care isi doresc o atmosfera romantica, inconjurati de aerul curat de munte.

Fiecare camera dispune de TV si frigider pentru depozitarea alimentelor.

Facilitati cazare: transport auto gratuit de la gara pana la vila, frigider in unitate, living cu TV, se accepta animale de companie, parcare, curte mare cu gradina si loc amenajat pentru gratar/barbeque, acces la bucatarie, tichete de vacanta.

Facilitati camere: baie in camera, frigider in camera, sobe de teracota, incalzire centrala, TV.

Camera/noapte:
80 Lei/noapte
location
© 2021 Cazare Ieftina Online. Toate drepturile rezervate