În curs de procesare...

Vila Green House

0724 942 661  (Gina Costea)
Vila Green House este situata la o distanta de 5 minute fata de plaja, in una din cele mai linistite si frumoase zone ale statiunii Eforie Nord si poate reprezenta locatia ideala de vacanta pentru multi dintre turisti. Aceasta isi asteapta tursitii nu doar in timpul sezonului estival ci si pe toata perioada anului, oferindu-le locuri de cazare in cele 27 de camere ale sale si multe alte oferte atractive de pret, in functie de perioada de cazare sau numarul de persoane.
 
Locurile de cazare sunt impartite in camere duble sau triple, in functie de preferintele clientilor, toate dintre acestea fiind dotate cu baie proprie sau pe hol, apa calda in permanenta, frigider, centrala proprie de incalzire.

Facilitati cazare: frigider in unitate, internet wireless, fax, curte cu gradina si parcare gratuita, acces la bucatarie, terasa, gratar/barbeque, loc amenajat de joaca pentru cei mici.

Facilitati camere: baie proprie sau baie pe hol, aer conditionat, internet in camera, frigider in camera, camere cu balcon, incalzire centrala, TV.
Camera/noapte:
80 Lei/noapte
location
© 2021 Cazare Ieftina Online. Toate drepturile rezervate