Cum aplicam unghiile false?

In acest articol vom discuta subiectul tipsurilor si a unghiilor false, cum le putem aplica intr-un mod cat mai corect. Dupa cum se stie deja, tipsurile reprezinta nimic altceva decat unghiile artificiale, sau false, care mai sunt cunoscute si sub expresia „extensii de unghii”, ori a accesoriilor care sunt aplicate pe unghiile naturale, sub forma de prelungiri ale acestora. Unele tipuri de unghii artificiale au ajuns sa incerce chiar sa imite aspectul real al unghiilor naturale, ceea ce le face sa se apropie foarte mult de realitate, pe cand de cealalta parte stau alte modele care incearca in mod deliberat sa arate cat mai departe de unghiile naturale. Materialele din care pot fi confectionate tipsurile de unghii false pot sa difere foarte mult, insa indiferent de acest lucru este esential sa retineti faptul ca tipsurile de unghii sau unghiile false reprezinta doar niste simple extensii pentru unghia naturala, nicidecum un inlocuitor pentru acestea.

In continuare va oferim cateva sfaturi in vederea aplicarii tipsurilor de unghii sau a unghiilor false si despre cum putem sa pregatim suprafata unghiilor pentru a fi aplicate cu succes tipsurile.

unghii-falseIn primul rand, este esential pregatirea unghiei naturale inainte de a aplica tipsurile, de aceea trebuie sa fie taiata la marimea corespunzatoare, iar mai apoi sa fie pilita suprafata acesteia pana cand textura devine mai aderenta, scamoasa sau inasprita, fie cum doriti sa ii spuneti. Apoi, dupa ce ati obtinut aceasta textura mai inasprita trebuie sa va curatati cu un pamatuf pentru unghii, sau sa o desprafuiti, mai pe limbajul comun. Dupa pasul de desprafuire, trebuie sa aplicati un degresant sau primer pe suprafata unghiilor dupa care sa asteptati sa se usuce cateva minute. Puteti sa va ghidati dupa faptul ca atunci cand suprafata unghiei se albeste inseamna ca s-a uscat. In final, a venit si momentul in care putem sa ne alegem tipsurile de unghii pe care vrem sa le aplicam, ele putand fi de mai multe tipuri, cum ar fi cele french, transpartente, de culoarea naturala a pielii sau poate alte culori care va sunt mai placute.

In cazul in care v-ati ales tipsuri de unghii normale cu un pat de lipire mai mare, este necesar sa le aplicati sau sa le lipiti doar de la jumatatea unghiei reale in sus, iar in cazul tipsurilor french doar pe varf, dupa care puteti sa treceti in sfarsit la aplicarea unei oje online.
In concluzie, speram ca prin acest articol sa va fi ajutat in alegerea si aplicarea unor tipsuri si oje online care sa vi se potriveasca dupa preferintele si dorintele dumneavoastra.